Ferdinand tanácsokkal látta el Lingardot

Jesse Lingard felfedte, még mindig tartja a kapcsolatot korábbi manchesteri csapattársával, Rio Ferdinanddal és kikéri tanácsát is.


Ferdinand - aki tavaly jelentette be visszavonulását - nagyon dicsérte Lingard teljesítményét, amit a Manchester City elleni rangadón nyújtott és ez a dicséret nem is maradt észrevétlen a 23 éves játékos számára.

 

A United Review-nek adott exkluzív interjújában Jesse hosszan beszélt a csapatban betöltött szerepérõl és az idei szezonban elért fejlõdésérõl.

 

Ferdinand ezt írta a meccset követõen Twitterén: "Lingard...egy remek focista. Azt tette, amit manapság sokan nem értékelnek...kiválóan helyezkedett labda nélkül."

 

Amikor Lingardot arról kérdezték, látta-e ezt a kommentet, így felelt: "Igen. Úgy vélem, különösen ha 10-es poszton játszol, mindig szükséged lesz intelligenciára és arra a látásmódra, amivel áttekinted a körülötted történõ dolgoat azért, hogy gyilkos labdákat adj. De amikor Rio mondja ezt, az komolyat lök a bizalmadon. A mai napig beszélünk és fogok is vele a továbbiakban."

 

 

"Mindig kikérem a tanácsait. Az ilyen dolgok ösztönöznek téged és még éhesebbé tesznek. Csak továbbra is két lábbal a földön kell járjak, keményen kell dolgozzak. Ez csak az elsõ szezonom, továbbra is keményen kell dolgoznom."

 

"Nem léphetek le a gázpedálról. Tartanom kell a szezon végéig és annyi meccset játszani, amennyit csak lehet. Muszáj továbblépnünk az FA-kupában és be kell jutnunk a top négybe is!"

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!