Pochettino: Álmom vált valóra

Mauricio Pochettino álma vált valóra, amikor a minap együtt ebédelt Sir Alex Fergusonnal és megerõsítette, nem tárgyaltak manchesteri munkáról.


A Tottenham menedzsere nagy ijedtséget váltott ki csapata szurkolóiból azzal, hogy együtt látták õt Fergusonnal egy étteremben, ám az argentin vezetõ elmondta, marad a Spurs-nél, ahova új, ötéves szerzõdése köti.

 

"Hogy kérdezett-e a Manchester Unitedrõl? Nem" - mondta Pochettino a mai sajtótájékoztatóján.

 

"Ha ismered Sir Alex Fergusont, tudod, hogy õ egy olyan személy, akitõl mindannyian tanulhatunk, hisz fantasztikus történelme van a labdarúgásban és az életben is. Számomra egy álom vált valóra."

 

 

"Fiatalon, amikor menedzseri pályafutásomat kezdtem, mindig õ inspirált, õ volt a referencia számomra és amikor két órát megoszthatsz egy olyan személlyel, aki számomra a világ legnagyobb menedzsere, a labdarúgás történelmének egy komoly része, akkor csak élvezheted azt az idõt.

 

"Szerettem volna megállítani az idõt, de ez lehetetlen. Fantasztikus volt."

 

Már biztos, hogy Pochettino a legjobb helyezést szállítja a Tottenhamnek a Premier League-érában és ha legalább egy pontot elhoz a Newcastle-tõl az utolsó fordulóban, úgy biztosan az Arsenal elõtt végez csapatával, ami 21 éve történt meg utoljára.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!