Keane szerint Mourinho irritáló

Roy Keane elismerte, nem rajong a Manchester United új menedzsere, Jose Mourinho iránt. A United legendája szerint a portugál szakember nagyon irritáló egyéniség.


Mourinhót pénteken nevezték ki a Vörös Ördögök élére azután, hogy a klub menesztette Louis van Gaalt. A Porto, az Inter, a Real Madrid és a Chelsea korábbi menedzsere három évre szóló kontraktust írt alá új csapatánál.

 

"Jose egyszerûen csak a a jelen kor labdarúgásának legjobb menedzsere" - mondta ezt még Ed Woodward, a United ügyvezetõ alelnöke a portugál kinevezésekor. 

 

Azonban Keane - aki BL-t, hét bajnoki aranyat és négy FA-kupát is nyert a manchesterieknél eltöltött 12 éve alatt - nem volt ennyire hízelgõ véleménnyel a Special One-ról.

 

 

"Nem preferálom õt" - nyilatkozta Roy az ITV-nek. "Nagyon irritálónak találtam õt, mikor edzõként ellene szerepeltem, de ez csak egy személyes dolog."

 

"A Manchester Unitednél dolgozni csak egyet jelent, gyõzni kell, az önéletrajza azt mondja, õ egy gyõztes alkat. Mindig jó opciónak tûnt, amikor a United nem érte el a Bajnokok Ligáját érõ helyet."

 

"Elérhetõ volt, fantasztikus az önéletrajza, úgy tûnik, jól illik a képbe, de talán nem a számomra."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!