Crerand: Carrick hosszabbít

Michael Carrick egy évvel meghosszabbítja szerzõdését a Manchester Unitednél, állítja a klub legendája, Paddy Crerand.


Carrick jelenleg érvényes szerzõdése a nyár folyamán lejár az Old Traffordon, és a szezon során úgy tûnt, hogy 10 Manchesterben eltöltött sikeres szezont követõen távozik.

 

Carrick 2006 óta öt alkalommal nyerte meg a csapattal a Premier League-t, emellett pedig elhódította a Bajnokok Ligája, az FA-kupa és a Ligakupa trófeáját is.

 

Egyelõre hivatalos megerõsítés még nem látott napvilágot a klub részérõl a 34 éves játékos szerzõdés hosszabbításáról, hétfõn este a MUTV-n azonban erre utaló jeleket lehetett felfedezni Paddy Crerand mondandójából.

 

 

"Valami, ami ma történt, még nem került senki által megemlítésre, és örömömre szolgált, hogy újabb szerzõdést írt alá: õ Michael Carrick. Újabb évvel hosszabbított" - kezdte a Vörös Ördögök színeiben több mint 300 mérkõzésen szerepelt Crerand.

 

"Volt olyan helyzet, amikor úgy tûnt, az idei évvel lejár a szerzõdése és távozik, de az én információim szerint újabb évig velünk marad."

 

Carrick lehet a harmadik játékos, aki José Mourinho hivatalos érkezése óta aláír a klubhoz - a fiatal Marcus Rashford és Cameron Borthwick-Jackson hétfõn írta alá új, hosszú távú szerzõdését a klubbal.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!