Steve Round: Giggs lehet még United edzõ

Steve Round szerint ha idén nyáron Ryan Giggs elhagyja a Manchester Unitedet, elindíthatja egy olyan úton, amellyel a jövõben akár a klub menedzsere is lehet.


A United új menedzsere, José Mourinho arra készült, hogy a klubot hosszú ideje szolgáló Giggs-nek felajánl egy posztot edzõi stábjában, azonban az nem a menedzser-asszisztens szerepköre lenne, amit Louis van Gaal irányítása alatt töltött be.

Ezt a posztot Rui Faria, José Mourinho hûséges és bizalmas asszisztense kapja majd meg és a Sky forrásai szerint Ryan Giggs készen áll 29 év után elhagyni a Manchester Unitedet, hogy edzõi tapasztalatot szerezhessen.

Round - aki David Moyes segítõje volt a skót old traffordi irányítása alatt - úgy hiszi, hogy Ryan Giggs távozása késõbb hosszú távon még a klub hasznára lehet.

"Eleinte úgy véltem, hogy ez rossz hír. Ryanben benne van a Manchester United DNS-e. Mindent tud a klubról."

 

 

 


"Amikor az Old Traffordon voltam, érezni lehetett a klub DNS-ét, megérted, mirõl is szól ez az együttes."

"Tudod, hogyan szeretnének játszani, érted a filozófiájukat és erényeiket. Ryan ennek a megtestesítõje, szóval igen, rövidtávon ez káros lehet."

"Azonban Ryan szemszögébõl nézve, nem neki szánták az állást, világklasszis edzõt szerzõdtetek José Mourinho személyében."

"Itt a lehetõsége, hogy kilépjen a Manchester Unitedbõl és menedzser legyen a saját jogán. Átveheti egy másik klub élén az irányítást, dolgozhat azon, hogyan legyen jó vezetõ, és edzõi tapasztalatot szerezhet."

"Ha sikeres tud lenni, és nagyon bízom benne, hogy így lesz, ki tudja, talán öt vagy hat év múlva visszatér tapasztalt menedzserként és átveszi az irányítást José Mourinhótól."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!