Wes Brown: Ibra a legjobb választás

A korábbi Manchester United védõ, Wesley Brown szerint Ibrahimovic a tökéletes igazolás volt klubja számára.


A klub hivatalosan még nem jelentette be Ibrahimovic érkezését, de a korábbi svéd válogatott csapatkapitány csütörtökön Instagramján tette közzé, hogy 'a Manchester United a követekezõ állomáshelye'.

Brown, aki 1996-tól 15 éven át szerepelt a Manchester United alkalmazásában, meg van gyõzõdve róla, hogy Zlatan hatalmas sikert fog aratni jövõre José Mourinho együttesével.

"Nagyszerû igazolás. Úgy gondolom a karakterével olyasmit fog hozni, amire a csapatnak szüksége van."

"Úgy vélem, hogy az õ megszerzésével további játékosok fognak még érkezni a csapathoz, és ez mindenképpen jó. Minél több játékosod van [ilyen minõségben], annál jobb lesz a kereted és a csapatod. Hatalmas harc lesz a kezdõcsapatba kerülésért és ez az, amire szükséged van."

 

 

 


Brown, aki hét Premier League címet, két FA-kupát, három Ligakupát és két Bajnokok Ligáját nyert a Unitednél töltött ideje alatt, jelenleg a Blackburnnel edz, miután a szezon végén távozott a Sunderlandtõl.

A 36 éves védõ karrierje során mindössze egyszer került szembe Ibrahimovic-csal, egy jótékonysági mérkõzésen, de elegett látott ahhoz, hogy kijelenthesse, nagy sikere lesz új klubjában.

"Õ egy nagyon jó játékos. Csak egy jótékonysági mérkõzés volt igaz, de akkor is nagyon gyorsan mozgott" - mondta.

"Õ egy magas srác, nagyon erõs, jól bánik a labdával, tehetséges és gólokat szerez, szóval úgy gondolom, hogy a tökéletes igazolás a Manchester United számára jelenleg."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!