Cole üdvözli Zlatant

A Manchester United legendája, Andy Cole üdvözli Zlatan Ibrahimovic érkezését, miután a svéd csatár az Old Traffordra tette át székhelyét.


A 34 éves Ibrahiomvic újra együtt dolgozhat José Mourinhoval, miután az Inter Milánnál sikeres volt együttmûködésük és a korábbi Vörös Ördög Cole nagy rajongója poszttársának.

"Az egyik legnagyobb rajongója vagyok" - mondta Cole az MUTV-nek. "Õ saját útját járja, aki kimondja, amit gondol és én szeretem az ilyen embereket. Õ egy olyan játékos, aki gólokat lõ és már mindent elért."

 

 

 


"Úgy gondolom, nagy hatást fog elérni itt csak a jelenlétével és azzal, amilyen is õ. Véleményem szerint a szurkolók szeretni és értékelni fogják. Õ a nagy mérkõzések embere. Ha megnézed az önéletrajzát, bárhova is ment, bajnokságokat nyert és gólokat szerzett."

"Ötven gólt szerzett az elmúlt szezonban [a Ligue 1-ben, a Bajnokok Ligájában és a Francia Kupában] és bár az emberek azt mondják, hogy nem a legerõsebb bajnokság, de ettõl függetlenül ezt is el kellett érni és õ megtette. Képes lesz gólokat szerezni a Premier League-ben? Igen. Nagy hatást tud elérni az Old Traffordon? Õszintén hiszem, hogy igen."

"Azt hiszem ez egy nagyon jó lépés, nagyon hiszek benne, hiszen nagyszerû jelenléte sokat fog jelenteni az Old Traffordon."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!