Blomqvist: Ibrahimovic magasra teszi a lécet

A korábbi Manchester United szélsõ, Jesper Blomqvist úgy hiszi, honfitársa, Zlatan Ibrahimovic teljesítményével követendõ példát fog majd állítani csapattársai számára.


A PSG korábbi csatára olyan hírnévvel érkezik, mint a legnagyobbak egyike, és karizmája, valamint gyõztes mentalitása valószínûleg csapattársaira is át fog ragadni. Blomqvist úgy érzi, Zlatan José Mourinho csapatának egyik vezére és kulcsszereplõje lesz.

"Igen, ez egy határozott igen a részemrõl" - mondta Blomqvist, amikor az MUTV arról kérdezte, vajon jól fog-e illeszkedni honfitársa a Unitedbe. "Gyõztes mentalitással érkezik és teljesítményével követendõ példát fog állítani csapattársai elé. Senkinek sem engedi, hogy az általa megszabott alá essen teljesítménye."

"Õ egy olyan játékos, aki imád gyõzni és egy igazi lökést fog adni a Manchester Unitednek. Rendelkezik a munkamorállal, ami szükséges, ha a világ egyik legjobbja szeretnél lenni. Õ határozottan ebbe a kategóriába tartozik és olyan mentalitással bír, amivel a pályán vagy az edzõpályán képes a gyõzelemre."

 

 

 


"Megvan rá az esély, hogy ez a többi játékosra is átragadjon és erre van szükség. Õ egy igazi vezér, aki képes ezt a szerepet betölteni és enyhíteni a nyomást Wayne Rooney-n és a többi játékoson egy kicsit, azáltal, hogy segít nekik."

"Azt hiszem nagy hatása lesz Svédországban [az átigazolásnak] és az egész világban is, hiszen õ közel azon a szinten van, mint Lionel Messi és Cristiano Ronaldo" - folytatta Blomqvist.

"Még nagyobb is lesz ez a hatás, hiszen nagyon jó a hozzáállása és nagyon sok érdekes megjegyzést tesz és fog is tenni a jövõben. A média valószínûleg nagyon örül, hogy itt tudhatja õt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!