Zlatan: Manchester Istene leszek

Zlatan Ibrahimovic Eric Cantona üdvözletére válaszolva elmondta, Manchester Istene kíván lenni.


Cantona, akinek beceneve 'A Király' volt Manchester Unitednél töltött ideje alatt, megjegyezte, Ibrahimovic lehet az Old Trafford Hercege, miután a hónap elején ingyen érkezett az Old Traffordra.

A svéd csatár azonban nem volt elégedett ezzel az értékeléssel és amilyen hamar csak tudott, reagált a feltevésre.

"Csodálom Cantonát és hallottam, hogy mit mondott" - idézte Ibrahimovicot a svéd Aftonbladet újság.

"De nem leszek Manchester Királya. Manchester Istene leszek."

 

 

 


Cantona, aki 185 Unitedes mérkõzésén 82 gólt jegyzett négy és fél év alatt, üdvözölte Ibrahimovicot a klubnál és az Eurosport videójában az ikonikus hetes mezt ajánlotta neki.

"Van egy személyes üzenetem Zlatannak: Úgy döntöttél, vörös leszel. Ez a legjobb döntés, amit valaha meghoztál" - mondta Cantona.

"Amikor belépsz az Álmok Színházába. Amikor érzed a legendák szellemiségét, akik korábban itt szerepeltek. Amikor megszerzed azt a bizonyos elsõ gólt a Stretford End elõtt. Amikor hallod, hogy a közönség a te neved skandálja."

 

 

 


"Amikor a szíved olyan erõsen ver, hogy majd kiugrik. Amikor érzed, hogy pontosan annyira fogod szeretni õket, ahogy õk fognak téged. Tudni fogod, barátom, hogy végre hazaértél."

"Csak egy utolsó dolog még, Manchesterben csak egy Király lehet. Lehetsz a Herceg, ha szeretnél. És a hetes mez is a tiéd lehet, ha szeretnéd. Ez az én üdvözlõajándékom számodra... A Király elment! Éljen soká a Herceg!"

A United kedden indul el Kínába szezon elõtti túrájára, ahol a Borussia Dortmund és a Manchester City gárdáival találkozik majd. Ibrahimovic várhatóan a héten kezdi meg az edzést új csapattársaival, de egyelõre nem tudni, hogy szerepel-e José Mourinho Kínába utazó keretében.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!