Beckham támogatja Mourinhót

David Beckham szerint José Mourinho nagy sikereket fog elérni a Manchester Uniteddel, kinevezését a klub élére pedig nagyszerû lépésnek tartja.


Mourinho váltotta a májusban kirúgott Louis van Gaalt egy három éves szerzõdés keretében.

A korábbi United- és angol válogatott csapatkapitány, Beckham - aki a Premier League Sky Sports tévécsatornája számára készített reklámvideóban is szerepel - hiszi, hogy Mourinho nagyrétû tapasztalata, amit európai klubok élén halmozott fel trófeák elhódításával karöltve, segíteni fog a Unitednek visszajutni Anglia csúcsára.

"Teljes mértékben azt várom, hogy ez mûködni fog" - mondta Beckham a Sky Sports News HQ-nak adott exkluzív interjú során. "Azt követõen, hogy távozott a Chelsea-tõl és most visszatért a Premier League-be, immáron a Unitedhez, egy nagyszerû lépésnek tartom."

"Hatalmas tisztelettel adózok Louis van Gaal elõtt, de sajnos nem sikerült úgy összehoznia a dolgokat, ahogy az emberek elvárták volna. Azonban ez most egy új kezdet a United számára."

"Az elmúlt három-négy év nem a Manchester United stílusában zajlott, ugyanis ez a csapat hozzászokott, hogy egy olyan menedzser van a klub élén, mint Sir Alex Ferguson volt sok-sok éven át."

 

 

 


Mourinho eddig minden általa irányított klubbal hódított el trófeát és ez a fajta gyõzelmi tapasztalat az, ami szerint Beckham úgy véli, hogy a 'Special One' visszahozza a sikereket az Old Traffordra.

"Az elmúlt évek során nagyon sok változáson mentünk át" - mondta. "Most José van a csapat élén, aki tudja, mit akar és hogyan érje el azt, tudja, hogyan kell trófeákat nyerni."

"Úgy gondolom ez az, amihez a Manchester Unitednek feltétlenül vissza kell térnie és ahhoz, hogy újra féljék az ellenfelek a klubot. Mi mindig olyan klub voltunk - és vagyunk -, hogy amikor az ellenfelek az Old Traffordra érkeztek, tudták, hogy kemény csatára várhatnak, és valószínûleg vereséget fognak szenvedni. Ezt kell visszahoznunk."

Beckham érzése szerint Mourinho már elsõ szezonjában képes lesz megnyerni csapatával a Premier League-t.

"Azt kell mondanom, hogy a United" - válaszolta Beckham, amikor arról kérdezték, ki nyeri a következõ szezonban a Premier League kiírását. "Mindig az õ oldalukon fogok állni."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!