Lingard élvezi a Mourinhoval való közös munkát

Jesse Lingard reméli, José Mourinho fenn tudja tartani parádés trófeamérlegét a Manchester United menedzsereként is.


A 23 éves saját nevelésû középpályás arról számolt be, az edzésmunka eddig nagyon jó és élvezetes a portugál menedzser irányítása alatt, ez pedig biztosítja a játékosok a kemény munka mellett minden nap elégedetten távozhatnak az edzõpályáról.

 

A játékosok már túl vannak néhány kõkemény edzésen a sanghaji izzasztó hõségben, Lingard azonban elárulta, társaival ki vannak éhezve a munkára.

 

"A gyakorlások intenzívek, keményen kell dolgozni, de a menedzser kedveli a tréfát, így eddig minden nagyon élvezetes" - kezdte Lingard a MUTV-nek.

 

"Mindenkivel megkedveltette magát. Õ egy nagyon nyugodt, könnyen kezelhetõ fickó, és mi már mindannyian nagyon várjuk a szezon kezdetét. Rengeteg trófeát nyert már, így reméljük, hogy velünk is gyarapíthatja gyûjteményét."

 

 

Lingard arról is beszámolt, miként halad egy másik akadémiai végzõs, Axel Tuanzebe beilleszkedése a csapatba elsõ felnõtt túráján.

 

"Õ ott van a busz hátuljában Marcusszal [Rashford], Timmyvel [Fosu-Mensah] és velem" - tette hozzá.

 

"Ez egy hihetetlen élmény számára! Remélem legalább néhány percnyi játéklehetõséghez juthat majd, mert ez nagyon sokat érhet még neki a szezon során. Tényleg nagyon élvezi a helyzetet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!