Larsson várja már a United látogatását

A korábbi Manchester United csatár, Henrik Larsson már nagyon várja, hogy láthassa Jose Mourinho megújuló együttesét, kezdve a szombati, Galatasaray elleni mérkõzésen Göteborgban.


A Vörös Ördögök a török csapattal csapnak össze a 2016-os felkészülési túra zárómérkõzésén, és Larsson figyelemmel fogja követni a találkozót annak ellenére, hogy menedzseri kötelezettségei vannak a Helsingborgs együttesénél.

"A United hatalmas itt, mint ahogy mindig is az volt" - mondta a ManUtd.com-nak. "Göteborgban lesz a meccs és ott voltam a mérkõzésen pár évvel ezelõtt, amikor a United a Barca ellen játszott. Nagyon sok szurkoló volt jelen akkor, és a várakozásaim szerint ez most sem lesz másképp."

"Még mindig próbálom figyelemmel követni a Unitedet, amennyire csak bírom, amikor nem egy idõben játszanak a csapatommal. Határozottan próbálom õket látni, amennyiszer csak lehet."

Marcus Rashford valószínûleg pályára fog lépni Svédországban, miután a Borussia Dortmund ellen csereként szerepelhetett Sanghajban és Larsson, aki 13 mérkõzésen szerepelt a Unitedben, amikor a 2006/07-es szezonban kölcsönben játszott az együttesben, alig várja, hogy láthassa, hogyan fejlõdött a fiatal csatár mesebeli, debütáló szezonját követõen.

 

 

 


"Láttam egy keveset Marcus Rashfordból és nagyon izgalmas a játéka" - lelkendezett a korábbi Vörös Ördög. "Itt csupán az a kérdés, hogy tehetséges játékosból kiforrott csillagá tudják-e õt alakítani."

Larsson fia csupán pár hónappal idõsebb Rashfordnál, a 19 éves helsingborgi csatár elõtt szintén fényes jövõ áll. Továbbá Henrik elmondta, jelenleg a Helsingborgnál dolgozik, mint edzõ, mely munkát nagyon szeret, még ha kihívásokkal is jár.

"Úgy gondolom, jól teljesít" - mondta Henrik Larsson. "Szerzett pár gólt számunkra és jó irányban halad a fejlõdése, elégedett vagyok ezzel."

"Boldog vagyok a Helsingborgnál való munkámmal. Ez egy kihívás, néha szórakoztató, néha nagyon frusztráló, hiszen minél többször szeretnél nyerni. Jelenleg nem vagyunk képesek erre, de a kitûzött célunk, hogy visszaverekedjük magunkat és boldoggá tegyük a Helsingborg szurkolóit."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!