Rooney: Scholes és Ronaldo a legjobbak

Wayne Rooney elmondása szerint Paul Scholes és Cristiano Ronaldo a legjobb játékosok, akikkel valaha szerepelt a Manchester United színeiben.


Az angol válogatott csapatkapitánya, aki 466 mérkõzésen 246 gólt termelt, mióta 2004 augusztusában az Evertontól a Unitedbe igazolt, régi csapatával néz majd szembe szerdán a tiszteletére megrendezett mérkõzésen.

A mérkõzés elõtt a klub hivatalos oldalának beszélve Rooney lerótta tiszteletét korábbi csapattársai elõtt: "Két játékost mondanék, akik kiemelkednek, õk pedig Paul Scholes és Cristiano Ronaldo."

"Paul Scholes egyike minden idõk legjobb középpályásainak. A passzai, ahogy olvasta a játékot és ahogy diktálta a tempót, egyszerûen hihetetlen volt."

"Cristiano egy különleges játékos és a világ egyik legjobbjává vált."

"Ahogy az edzésekrõl átvitt mindent a mérkõzésekre, egészen hihetetlen volt, mindig úgy fognak rá emlékezni, mint a futball egyik legnagyjobb alakja."

 

 

 


Rooney Louis van Gaal irányítása alatt középpályást játszott az elmúlt szezonban, de mióta májusban Jose Mourinho vette át a stafétabotot a klubnál, egyértelmûvé tette, hogy a 30 éves játékosra a csatár mögötti poszton számít.

Mourinho kezdõcsapata a Premier League nyitányára még a jövõ zenéje, de Rooney elismerte, a portugál szakemberrel való munka extra motivációt adott számára az új szezon elõtt.

"Izgatottan várom a munkát Joseval a következõ idényben, hiszen õ a világ egyik legjobb edzõje és izgalmas idõszak következik a Manchester United számára" - mondta a 115 angol válogatottsággal rendelkezõ Rooney.

"Szeretem azt gondolni, hogy mindig motivált vagyok játékosként, de hazudnék, amikor azt mondanám, hogy nem vagyok motivált még jobban, amikor egy új menedzser érkezik a csapathoz. Biztos vagyok benne, hogy mindenki boldog lesz Jose irányítása alatt és alig várjuk, hogy jó benyomást tehessünk."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!