Forlan: Pogba messze van Scholes-tól

Diego Forlan szerint a Manchester United lehetséges igazolása, Paul Pogba messze nem ér annyit, mint amennyit Paul Scholes érne.


Egyes hírek szerint a francia középpályás visszatér a nyáron az Old Trafforda, ahonnan 2012-ben távozott. Információk szerint a Vörös Ördögök világrekordnak számító összeget fizetnek a játékosért.

 

Forlan kijelentette, kedveli Pogbát és elmondta, annyit ér, amennyit valaki megad érte, ám az uruguay-i támadó - aki két évig csapattársa volt Scholes-nak - úgy véli, a 23 éves játékos nem rúghat labdába korábbi csapattársa mellett.

 

"Ha Paul Pogba 120 millió eurót ér, vajon a Manchester Unitednek mennyit kellett volna fizetnie Paul Scholes-ért? A középpályás a legjobb játékos volt, akivel valaha játszottam" - mondta Forlan.

 

"A Unitednek szerencséje volt, hogy Scholes nem akart távozni a klubtól. Helyi srác volt és United szurkoló, egyike azon kevés nagyszerû játékosnak, aki a világ egyik legnagyobb klubja közelében született."

 

 

"Otthon élt és minden lehetséges trófeát bezsebelt, nem tudtam elképzelni, hogy eligazolna a Real Madridhoz vagy a Barcelonához."

 

"Pogba egy jó játékos, kedvelem. Korosztálya legjobb középpályása lehet. Vajon megér annyit, amennyirõl szót ejtettünk? A válasz erre az, hogy annyit ér, amennyit valaki hajlandó megadni érte."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!