Phil Neville: Pogba megér száz millió fontot

Phil Neville szerint Paul Pogba megéri a világrekord száz millió fontos összeget, amit a United készül fizetni a Juventus-nak a játékos szolgálataiért.


A Sky Sports News HQ forrásai tudni vélik, Paul Pogba világrekord 100 millió fontos átigazolása célegyenesbe ért és a szerzõdés véglegesítése a francia középpályás nyaralásából való visszatérést követõen fog megtörténni.

A 23 éves játékos 2012-ben ingyen távozott a Unitedtõl, miután nem kapott annyi játéklehetõséget Sir Alex Fergusontól, amennyit õ szerinte megérdemelt volna, így csatlakozott a Juventus-hoz, ahol eddigi négy szezonja során minden alkalommal Serie A bajnoknak mondhattamagát.

A United készen áll, hogy a Real Madrid által fenntartott világrekord méretû szerzõdést a múltnak adja át Pogba megszerzésével. A madridiak a Tottenhamtõl vásárolt Gareth Bale 85.3 millió fontos árával tartják a rekordot.

Phil Neville-t arról kérdezték, a United jól költi-e el a Paul Pogbára félrett pénzt, õ pedig így válaszolt a Sky Sports News HQ-nak: "Úgy gondolom. Szerintem a világ egyik legjobb középpályását fogják megszerezni."

"Az a véleményem, hogy nem egy olyasvalakit fognak a csapatukban tudni, mint Paul Scholes vagy Xabi Alonso, akik dominálni tudták labdajátékukkal a meccseket, de egy igazi box-to-box középpályásuk lesz."

"A fizikai ereje mindig olyasvalami volt, ami kiemlekedett. Még a United akadémiáján is fiatalabb éveiben mindig nagyobb volt mindenki másnál, gyorsabb mindenkinél, mindig erõteljesebb volt."

"Ezt az erõt fogja hozni a Manchester United középpályájára és tekintélyt, ami úgy gondolom az elmúlt két vagy három évben hiányzott onnan."

 

 

 


Az elõttünk álló Premier League szezon lesz a valaha vol egyik legkiélezettebb - tekintve a tényt, hogy a címvédõ Leicester City egyike annak a hét csapatnak, akikre esélyesként lehet tekinteni.

Neville nem biztos benne, hogy hét csapat is a bajnoki címért fog versengeni jövõ májusban, de hiszi, hogy sokkal több lesz kétcsapatos versenynél.

"A hét valószínûleg túlzás. Nem hiszem, hogy lesz hét [csapat a bajnoki címért folyó harcban], de azt gondolom, hogy lesz feltehetõleg három, négy, öt együttes is" - mondta Neville.

"Úgy vélem ez a Premier League szezon lesz a valaha volt legjobb a pályán és azon kívül is, hiszen ott lesznek a menedzserek szóváltásai és a 11 a 11 elleni harcok a pályán."

"A csapatok jól igazoltak. A pénzügyi hátterük lehetõvé teszi, hogy megszerezzék a világ legjobb játékosait."

"Példának nézzük a Manchester Unitedet, az ötödik helyrõl a Premier League gyõzelemre törni nehéz, de Jose Mourinho eddigi erõsítései azt vetítik elõre, hogy a trófeáért fognak küzdeni."

"Úgy gondolom a Manchester United, a Manchester City és a Liverpool fognak harcolni érte. United drukkerként kicsit rémítõ Kloppot a Liverpool élén látni. Õ egy jó menedzser."



 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!