Neville: Pogba karakterességet hoz a Unitedbe

Gary Neville szerint Paul Pogba visszahozza valamelyest azt a személyiséget, amely hiányzott a Manchester Unitedbõl az elmúlt években.


A francia középpályás világrekord igazolása a küszöbön áll, miután Pogba megérkezett az Aon Training Complexbe, hogy átessen az ilyenkor kötelezõ orvosi vizsgálatokon, majd csatlakozzon a Unitedhez.

Amint az átigazolás lezárul, Pogba lesz Mourinho negyedik nyári igazolása, mióta átvette Louis van Gaal helyét, miután megszerezte Eric Bailly-t, Zlatan Ibrahimovicot és Henrikh Mkhitaryant.

A Manchester United korábbi csapatkapitánya, Gary Neville hiszi, Ibrahimovic és Pogba megszerzése újra meghonosítja azt a bizonyos szintû arroganciát a klubnál, mely Neville idején volt jellemzõ a klubra.

"Ez fontos, nem csak a United számára, hogy ilyen kaliberû és személyiségû játékosokat igazolnak" - mondta Neville a Sky Sports News HQ-nak.

"Mourinho érkezésével, valamint most Zlatannal és Pogbával olyan játékosaik vannak, akik kitöltik azt a mezt, és jelenlétük lesz benne."

"Meglesz az erejük és a személyiségük, ami hiányzott a Manchester Unitedbõl az elmúlt két vagy három évben."

 

 

 


"Ryan Giggs, Paul Scholes, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand és Patrice Evra már nem a klub tagjai, nagy személyiséggel rendelkeztek, és vezérszemélyiségek voltak a klub öltözõjében."

"Vezetõ személyekre van szükséged, olyanokra, akik elég bátrak, hogy a Manchester Unitedben játsszanak. Zlatan idecsábítása és Pogba visszatérése ezen a személyiségi kérdésen nagyot nyom a latba majd."

Pogba várható 89 millió fontos árával a United idén nyáron 140 millió fontot költ majd átigazolásokra, Van Gaal ideje alatt a klub 250 millió fontot költött játékosokra.

Pár magasrangú igazolás - elsõsorban Angel di Maria és Radamel Falcao - nem tudtak megfelelni az Old Traffordon támasztott magas elvárásoknak.

Azonban Neville hiszi a United által idén nyáron játékosokba invesztált összegek kifejezik a klub szándékát.

Hozzátette: "Fontos, hogy a United kinyilatkoztatta szándékát, nagyon sok pénzt költöttek az elmúlt években anélkül, hogy bárhova is jutottak volna."

"Fontos, hogy kinyilatkoztassák szándékukat az átigazolások terén, amivel megmutatják, kik is õk."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!