Hivatalos: Pogba visszatért

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta Paul Pogbát a Juventus-tól. Paul ötéves szerzõdést írt alá, amely plusz egy évvel hosszabbítható.


A 23 éves középpályás négy évet töltött el az olasz klubnál, 124 alkalommal lépett pályára és 28 gólt lõtt. 2012-ben éppen a Unitedtõl igazolt át a Zebrákhoz.

 

Pogba 38 alkalommal szerepelt a francia nemzeti csapatban, hat gólig jutott eddig és tagja volt annak a válogatottnak, mely a döntõig jutott az idei Európa-bajnokságon.

 

 

Paul Pogba elmondta:

 

"Nagyon örülök, hogy ismét a Unitednél vagyok. Ez a klub mindig is különleges helyet foglal el a szívemben és nagyon várom már, hogy együtt dolgozzam Jose Mourinhóval. Élveztem a Juvénál eltöltött idõt, van néhány fantasztikus emlékem onnan, egy nagyszerû klubtól, melyben olyan játékosok játszanak, kiket barátaimnak tekinthetek. De azt éreztem, itt a megfelelõ idõ arra, hogy visszatérjek az Old Traffordra. Mindig is élveztem a szurkolók elõtt játszani és nagyon várom már, hogy hozzátegyem tudásomat a csapathoz. Ez a megfelelõ klub számomra ahhoz, hogy elérjek mindent, amit szeretnék."

 

 

 

Jose Mourinho így nyilatkozott:

 

"Paul a világ egyik legjobb középpályása és kulcsfontosságú lesz a Unitedben. A jövõt akarom felépíteni itt. Õ gyors, erõs, gólokat lõ és jobban olvassa a játékot, mint sok, nála idõsebb játékos. Huszonhárom évesen lehetõsége van arra, hogy sok évre magáénak tudja ezt a pozíciót. Fiatal és még fejlõdni fog; esélye van arra, hogy az elkövetkezendõ évtizedben és azon túl is a klub szíve legyen."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!