Carrick még több sikert ízlelgetne

Michael Carrick reménykedik benne, hogy a vasárnapi, Bournemouth elleni Premier League nyitómérkõzésen megízlelhetik a siker ízét, pozitívan kezdve ezzel meg a bajnoki címért folyó versenyfutásukat.


A középpályás emellett üdvözölte Paul Pogbát, mint José Mourinho negyedik nagy nyári igazolását, illetve elárulta, a Leicester City legyõzése a Community Shield döntõben még idõben idézett elõ pozitív hangulatváltozást a csapat keretében az elõttük álló szezont megelõzõen.

 

"A vasárnapi eredmény egy jó kezdést jelentett számunkra, illetve pozitív hangulatot generált körülöttünk, és így magabiztosan vághatunk neki a szezon elsõ mérkõzéseinek és azt követõ idõszaknak" - kezdte Carrick a MUTV-nek.

 

"Ez mindig egy izgalmas idõszak, és mindig ott van az emberben az érzés, vajon mi fog történi, és mi lesz a késõbbiekben, de ez nem csak a jövõ, meg az azutáni hétre vonatkozik, hanem egészen a szezon végére, amikor már trófeáékrt leszünk harcban; minden fronton ott kell lennünk a végsõ esélyesek között."

 

"A végsõ célunkra koncentrálunk. Olyan pozícióba kívánjuk hozni magunkat a következõ hónapokban, hogy tényleg esélyesek lehessünk - vissza akarjuk kapni ezt az érzést, és érezni akarjuk azt, amit korábban Karácsonykor szoktunk. Azt az érzést nem lehet felülmúlni, olyankor mindig valami különleges van a levegõben, nekünk pedig erre van szükségünk."

 

Carricket elégedettséggel tölti el, hogy a Vörös Ördögök világrekordnak számító összegért szerzõdtetni tudták Paul Pogbát, aki ezen a héten már csatlakozott is a kerethez.

 

 

"Az átigazolási összeg az egy pénzügyi dolog" - tette hozzá.

 

"Nem hiszem, hogy ez túl sokat számítana. Szerintem az sokkal fontosabb, hogy egy csapat mindig a legjobb játékosokat tudja megszerezni, nekünk pedig pontosan ez sikerült a nyár folyamán. Mind a négy újdonsült játékos nagyszerû erõsítés a klub számára."

 

"A jó hírek között Paul a legutóbbi. Már néhány hete tartott vele kapcsolatban a huza-vona, és szerintem most õ mindenkinél boldogabb, hogy ennek az ügynek pont került a végére és most már csak a futballra koncentrálhat. Mindig is azt mondtam, mióta itt játszom, hogy ennek a klubnak a legjobb játékosokra van szüksége, akik képesek egymásért hajtani, és együtt tudják venni a kihívásokat. Ezen a nyáron ebben a tekintetben teljes sikerrel jártunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!