De Gea: Pogba otthon érzi magát a Unitednél

David De Gea üdvözölte Paul Pogba átigazolási rekordot döntõ visszatérését a Manchester Unitedhez és leszögezte, olyan érzés tölti el, mintha a francia játékos sosem hagyta volna el az Old Traffordot.


A francia válogatott játékos 2012-ben távozott Manchesterbõl, hogy a Juventusban bizonyíthassa kvalitásait, amit sikeresen abszolvált négy Serie A címmel Olaszországban. Bár a Premier League nyitómérkõzését ki kellett hagynia a Bournemouth ellen eltiltása miatt, a 24 éves játékos második Unitedes érájában készülhet újbóli debütálására a Southampton ellen péntek este.

Az izgalom a tetõfokára hágott, mióta Pogba ismét magára öltötte a Vörös mezt, ebben pedig a klub sorozatban háromszor év játékosának választott De Gea is osztozik: "Úgy gondolom, õ különleges" - mondta lelkendezve a United kapusa az MUTV-nek. "Ideigazolt ehhez a klubhoz, ahol már játszott korábban és úgy gondolom hazatért."

 

 

 


"Úgy érzi, ez az otthona és mi mindannyian igazán boldogok vagyunk, hogy újra Manchesterben tudhatjuk õt. Most ismét a barátival van Manchesterben, olyan, mintha sosem hagyta volna el a klubot. Õ nagyon jó a csapat számára."

"Az a véleményem, hogy jó, hogy van egy elegyünk a fiatalabb és tapasztaltabb játékosokból" - folytatta De Gea. "Ez az, ami a rendelkezésünkre áll most a csapatban és úgy vélem ez nagyon jó a fiatal játékosoknak. Nagyon jól teszik a dolgukat, nagyon keményen edzenek és ezt jó látni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!