Carrick: A gyors igazolások elõnyünkre válhatnak

Michael Carrick a United Review-nak elmondta, Jose Mourinho gyors és határozott lépései az átigazolási piacon nagyban segíthetik a Vörös Ördögök törekvéseit a Premier League kezdeti szakaszában.


A Vörös Ördögök új menedzsere egyértelmûsítette szándékát, amikor kijelentette, négy kulcspozícióban kívánja megerõsíteni a csapatot, és a klub ezt lenyûgözõen végre is hajtotta Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan és Paul Pogba megszerzésével még a Bournemouth elleni Premier League nyitány elõtt.

Miközben más kluboknak láthatóan még akad dolguk az átigazolási piacon annak bezárásáig, augusztus 31-ig, addig Carrick úgy érzi, a United elõnyt kovácsolhat abból, hogy õk már jelentõsebb igazolásaikat letudhatták.

A Southampton elleni, péntek esti mérkõzés programfüzetében megjelenõ exkluzív interjúban a 35 éves középpályás a következõképpen nyilatkozott: "Ez egyértelmûen egy jó átigazolási szezon volt a négy magas kvalitású játékos megszerzésével."

 

 

 


"Úgy gondolom, mindannyian nagymértékben hozzájárulnak majd a csapat teljesítményéhez. Számomra az a kulcs, hogy már lezárultak ezek az ügyletek, minden lezárult és most már nem lesz egyfolytában mindenféle spekuláció az átigazolási ablak bezártáig. Úgy tûnik a fõ célpontjaink velünk vannak, és most már egy csapat vagyunk, ez az, amivel sikereket érhetünk el."

"Egy ideális világban azt szeretnéd, hogy a kereted a lehetõ leghamarabb kész legyen. Nekünk sikerült így cselekednünk, és ez remélhetõleg hangzatos különbséget jelent majd. Ez egy fantasztikus csapat a keret minõségét és mélységét tekintve."

A tizenegyedik Unitedes szezonjára készülõ Carrick egyetért korábbi csapattársa, Gary Neville kijelentésével, miszerint Pogba és Ibrahimovic karizmatikus személyisége hasznosnak fog bizonyulni az öltözõben.

"Õk világklasszis játékosok, akik elhozzák azt a magabiztosságot és hitet, amire szükséged van ahhoz, hogy itt játszhass és elérhess dolgokat" - tette hozzá a középpályás. "Ez az, ami sok évig bennünk volt, az a fajta magabiztosság, amivel olyan nagy csatákat vívtunk, ahol tudtuk, a végsõ cél a trófeák nyerése. Õk hozzászoktak, hogy ezt teszik és ez kihathat a fiatalabb srácokra is, akik talán még nem nyertek annyi mindent."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!