A Stoke bízik Phil Jones megszerzésében

A Stoke másodedzõje, Mark Bowen elmondta, a klubnál bizakodóak azt illetõen, hogy a jövõ héten meg tudják szerezni a Manchester United védõjét, Phil Jones-t.


A 24 éves játékost a United korábbi menedzsere, Sir Alex Ferguson nagyon ígéretesnek tartotta, valamint a Blackburnnél akkoriban õt edzõ, most az angol válogatott szövetségi-kapitányi posztját ellátó Sam Allardyce is, azonban a védõt 2011. júniusi érkezése óta folyamatosan sérülések sújtják az Old Traffordon.

Jones mindössze 10 alkalommal szerepelt a Premier League 2015/16-os kiírásában, januárban ugyanis egy bokasérülés véget vetett tavalyi szezonjának.

A United menedzsere az eddigiek alapján úgy tûnik Eric Baillyt és Daley Blindet preferálja a védelem közepén, akik mellett Chris Smalling is tervei részét képezi, Jones-nak így meglehet távoznia kell annak érdekében, ha állandó kezdõként szeretne szerepelni felnõtt szinten.

A Stoke menedzsere, Mark Hughes szívesen látná soraiban az angol válogatott Philt, Bowen pedig megerõsítette, az üzlet akár meg is valósulhat hamarosan.

 

 

 


"Emlékszem, amikor Sam Allardyce róla beszélt, miután betört az elsõ csapatba és azt mondta, ez a srác az új Duncan Edwards" - mondta Bowen a Stoke Sentinelnek.

"Jól volt fiatalként, összejött számára a nagy átigazolás, de nem vált be számára. Nem tudom, mennyire állunk közel ehhez vagy mennyire van mindez távol."

"Karrierje javát középsõ védõként játszotta, de korai éveiben középpályásként is szerepelt."

"Nem tudom, hol fordult rosszra, azonban olyan játékosként indult, akirõl még Ferguson is úgy beszélt, egyike lehet a legnagyobbaknak."

"Azonban nekünk van tapasztalatunk abban, hogy ide hozunk ilyen játékosokat, felépítjük és kivirágoztatjuk õket. Bizakodunk, valami talán történni fog."

Jones eddig 20 alkalommal szerepelt az angol válogatottban és Roy Hodgson 2012-es Európa-bajnokságra, valamint a 2014-es világbajnokságra utazó keretének is tagja volt.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!