Bailly tudja, hogy jól döntött

A Manchester United új védõje, Eric Bailly élvezi a Premier League-hez való alkalmazkodásának folyamatát, miközben a Hull City elleni bajnokira készül csapatával.


A Villarealtól nyáron érkezett hátvéd kiváló teljesítményt nyújtott a szezon elsõ heteiben és már a szurkolók kedvencévé vált.

 

Miután a Leicester City és a Bournemouth ellen is õ lett a találkozó legjobbja, az elefántcsontparti játékos örül döntésének, mely révén a Unitedhez igazolt.

 

"Ezek a meccs legjobbja díjak olyanok, amikre nem számítottam, de a kemény munka miatt kaptam ezeket" - mondta Eric az MUTV-nek. "Remélem, még több ilyen lesz az elkövetkezendõ hetekben."

 

"Egyrészt azért választottam a Unitedet, mert a világ egyik legnagyobb klubja, másrészt pedig a klub nagyjai közül voltak, akik megmutatták, mennyire akarnak engem. Nem is kellett gondolkoznom ezen."

 

 

A Hull szeretné megzavarni ma az afrikai csillagot, minden bizonnyal Abel Hernandez és Adama Diomande révén a támadósorban.

 

"A Premier League-ben a legtöbb ellenfél nagyon jó játékos" - folytatta Bailly. "Nem igazán van elõnyöm azokkal szemben, akikkel találkozom. Alkalmazkodnom kell mindenkihez, aki szembe jön velem és figyelmesnek kell lennem. Ezen a szinten nincs nagy különbség a támadók között. Bármi, aki csatár a Premier League-ben, az jó csatár."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!