Wenger a United válaszára vár

A Vörös Ördögöket pszichológiai nehézségekre figyelmezteti az Arsenal menedzsere.


Arsene Wenger szerint nehéz lesz egybõl visszajönnie a Manchester Unitednek azok után, hogy elszenvedték elsõ vereségüket az elõzõ fordulóban.

Az Arsenal menedzsere emlékszik még arra, mennyire nehéz volt nekik, amikor 49 mérkõzéses veretlenségi sorozatuk szakadt meg 2004-ben. Akkor épp a Manchester United állította meg õket az Old Traffordon elért 2-0 arányú gyõzelemnek köszönhetõen, mely mérkõzés elég vitatott bírói ítéletek közt zajlott.

 


A United reménye arról, hogy veretlenül végigmenjenek a bajnokságon az elmúlt héten szertefoszlott, miután 2-1 arányban vereséget szenvedtek a Wolverhampton Wanderers csapatától.

A Manchester United 29 mérkõzéses bajnoki veretlenségének végeztével Wenger kíváncsian várja, hogy reagálnak erre Sir Alex Ferguson fiai.

Az Ágyúsok jelenleg négy ponttal vannak Vidicék mögött a tabellán és a mai napon a United-City találkozót követõen fogadják a Wolves együttesét.

Wenger érdeklõdéssel várja, vajon hogyan reagálnak a United játékosai és arra a kérdésre, hogy nehezen tudnak-e majd visszatérni a helyes útra, ezt válaszolta: "Majd meglátjuk. Fogom nézni õket és várom a reakciójukat. Általában jól reagálnak az ilyen helyzetekre."

"Ez egy nagy rangadó lesz. A Manchester Citynek esélye lehet arra, hogy visszazárkózzon a Unitedre. Nagyon nyílt találkozó lesz, sokkal nyitottabb, mint valaha."

"Pszichológiai értelemben nagyon nehéz újrakezdeni. Számunkra is nehéz volt, hogy 49 mérkõzést követõen az 50. meccset vitatható körülmények között veszítettük el."

"Sokkal nehezebb volt lenyelni az igazságtalanság okán is. Mindig nagyon nehéz megemészteni, ha egy veretlenségi sorozatot buksz el."


 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!