De Gea: Bailly mindenkit meglepett

David de Gea-t saját tapasztalata alapján nagyon meglepte, Eric Bailly mennyire könnyedén vette azt, hogy egybõl a mély vízbe dobták a Premier League-ben Angliába igazolását követõen.


A Manchester United 30 millió fontot fizetett a Villarrealnak Eric Baillyért a nyár folyamán, aki ezzel José Mourinho manchesteri regnálásának elsõ igazolása lett.

 

Az elefántcsontparti válogatott védõ nem túlzottan sok tapasztalattal felvértezve érkezett a szigetországba, hiszen Spanyolországban csak 40 mérkõzés volt a háta mögött az Espanyol és a Villarreal színeiben, így mindenki inkább a jövõ ígéretének tartotta Manchesterben.

 

Eddig a 22 éves játékos leigazolása azonban sikersztorinak tekinthetõ, hiszen a United által augusztusban lejátszott 4 tétmérkõzésen háromszor a mérkõzés legjobb játékosának választották, vezetésével kétszer pedig kapott gól nélkül hozta le a csapat az egyébként négy megnyert mérkõzést.

 

David de Gea, aki mielõtt a világ egyik legjobb kapusává avanzsált volna, alaposan megszenvedett az angliai beilleszkedéssel, nem véletlenül beszél hatalmas elismeréssel újdonsült csapattársáról.

 

 

"Huh, [Bailly] nagyszerû igazolás volt" - kezdte a spanyol portás a Daily Mailnek.

 

"Eric éppen csak megérkezett, de azonnal meglepett mindannyiunkat. Még élénken emlékszem arra, mikor Angliába kerültem, és higyjék el, nagyon nem volt könnyû, de õ szárnyal."

 

"Jó fizikumú, erõs, technikailag magabiztos és szupergyors. Csak egy kicsit tud angolul, de rengeteg spanyol játékosunk van az öltözõben, Paul Pogba pedig természetesen tud vele franciául is beszélni."

 

"A pályán mindenhol ott van, ahol kell lennie, emellett amikor a játékoskijáróban a hátam mögé nézek, õ is ugyanolyan erõt sugároz, mint a többi új játékosunk, Paul Pogba és Zlatan Ibrahimovic, akik által ebben a szezonban mindennél többre lehetünk képesek."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!