Cascarino: Martial kudarcra van ítélve Mourinho kezei alatt

Tony Cascarino nyilatkozata szerint Anthony Martial kudarcra van ítélve a Manchester United csapatánál és errõl Mourinho tehet.


A francia nemzetiségû játékos, miután csatlakozott a Unitedhoz az elõzõ idényben a Monacótól 59 millió Euró ellenében, nagyszerû rajtot vett, 14 gólt köszönhet neki a csapat.


A 20 éves játékos az idei szezont elég lassan kezdte és a City elleni vereséggel végzõdõ derbin is csak a 81. percben kapott lehetõséget.


"Úgy néz ki, már kifelé áll a szénája. Egy ideje nem tagja a csapatnak és kezd úgy tûnni a francia szélsõ lesz Mourinho edzõsködésének következõ áldozata" - írta a The Times címû lapban a Chelsea korábbi támadója, Tony Cascarino.

 


"A Manchester City ellen hétvégén elszenvedett vereség rámutatott Mourinho szélsõ problémáira. A portugál menedzser szeretné, hogy a szélsõi az eddigieknél is gyorsabbak lennének, fejben is, hogy a védelem mellett a támadásokat is támogathassák. Amennyiben ezt keresztezni tudják, az óriási segítség lenne a csapatnak."


Folytatta: "A fiatal jövõje a szurkolóktól és a menedzsertõl függ. Marcus Rashford a másik ilyen fiatal játékos, aki ezzel a problémával küzd, ugyanis Zlatan Ibrahimovic mellett nem sok lehetõséget kap, pedig az az egyetlen poszt, ahol az angol csatár jól érzi magát. Ez pedig így totális pazarlás. A szurkolók szeretnék játszani látni a fiatalokat, fõleg, ha helybéli ifjú reménységekrõl van szó."


"Ha Rashford és Martial kudarcot vallanak, az egyedül Mourinho hibája lesz."


teamtalk.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!