Bailly a kapott díj ellenére is szerény maradt

Eric Bailly alázatosan reagált arra, hogy a klubnál õ lett augusztus hónap legjobbja, és elmondta, mennyire sokat segítettek csapattársai abban, hogy ilyen gyorsan beilleszkedett.


Az elefántcsontparti játékos, aki a nyáron érkezett az Old Traffordra, kiváló elsõ hónapot töltött a klubnál és övé lett a 2016/17-es szezon elsõ "hónap játékosa-díj", megelõzve Zlatan Ibrahimovic-ot és Daley Blindet.

 

A ManUtd.com arra kérte a védõt, foglalja össze, hogyan is indult élete a klubnál: "Csak azt mondhatom, könnyû volt beilleszkednem az elején. Köszönet a csapattársaknak és a technikai stábnak, nagyon jól ment minden."

 

"Szeretném megköszönni a csapattársaimnak azt a sok segítséget, amit adtak. Nekik köszönhetõen állok most itt, ezzel a díjjal."

 

Bailly kapcsolata Blinddel nagyon jónak bizonyult és fontos része volt a United nagyszerû rajtjának. A 22 éves játékos így folytatta: "Daley nagy tapasztalattal bír a Premier League-ben és a mi kombinációnk nagyon gyorsan mûködött. Azt hiszem, ez a menedzser stratégiája miatt is van: remek kapcsolat van közöttünk. Ez fontos a védelemnek és remélem, így fog ez menni továbbra is."

 

 

A hátvéd játszott a Leicester City elleni Community Shielden is, teljesítményével sokat hozzá tett az akkor sikerhez, de Eric ambíciói ennél is nagyobbak elsõ szezonjában: "Azzal az erõfeszítéssel, amit minden héten teszünk, úgy vélem, egészen a kupadöntõig menetelhetünk - és miért ne nyerhetnénk meg a bajnokságot is? Keményen kell dolgoznunk és remélem, fogunk is."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!