Túl magas a klub ára a katariaknak?

A Manchester United tulajdonosai kijelentették a Qatar Holdings képviselõinek, hogy a klub ára 1.8 milliárd fontnál kezdõdik, amely összeg még a katari királyi családot is eltántoríthatja az üzlettõl.


A Glazer család hivatalosan cáfolja, hogy szeretnének megválni a klubtól, de ha elkezdõdik a licitálás, akkor közeledhetnek a két fél érdekei egymáshoz.


Jelenleg a katariak túl magasnak tartják ezt az összeget, de a 2022-es Világbajnokságnak otthont adó ország mindenképpen szeretné népszerûsíteni magát a világ labdarúgásában, amit a Barcelona csapatával kötött szponzori szerzõdés is jól mutat, így újabb ajánlat várható tõlük a Manchester Unitedért.

 


Glazerék szóvivõi cáfolták a múlt heti, 1.6 milliárd fontos ajánlatot, és a családhoz közeli források felfedték, hogy nincs szándékukban eladni a klubot.


A Qatar Holdings mögött azonban egy gazdag olajkitermelõ ország áll, így egyike annak a néhány vállalatnak a világon, amely olyan ajánlatot tehet le az asztalra, ami érdekelhetné az amerikai tulajdonosokat.

 

Daily Mail 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!