Ferguson a nyáron megszerzi kiszemeltjét

Sir Alex Ferguson elismerte, a nyáron egy eddig még meg nem nevezett játékosra fogja kivetni hálóját.


A manchesteri edzõlegenda az üggyel kapcsolatban elárulta, már januárban is tett lépéseket, hogy a titokzatos célpontját az Old Traffordra csábítsa, ám a januári átigazolási idõszakban nem sikerült nyélbe ütnie az üzletet.

 

Bár azt továbbra is jótékony homály fedi, hogy pontosan ki volt a skót menedzser célpontja - vagy hogy egyáltalán milyen poszton játszik - azt már biztosan tudhatjuk, hogy a nyáron újra megpróbálkozik, hogy végre a csapathoz édesgesse a kívánt játékost.

 

"A milliárdosok beintegrálódása a futball világába teljesen fejreállította a korábbi helyzetet" - kezdte Ferguson a United Reviewnak adott nyilatkozatában, akit mostanság gyakran hoznak szóba Európa több kapusával Edwin van der Sar pótlásának megoldására.

 

 

"A mi részünkrõl is elmondható, hogy nem ülhetünk tétlenül az elefántcsonttornyunkban. Fel kell vennünk a kesztyût, és állnunk kell a kihívásokat."

 

"Egy egészséges versenyfutás van a csapatok között, és mindebben nem tudnánk tartani a lépést, ha kibújnánk a trendek alól, de nem is hiszem, hogy errõl szó lenne a klub kapcsán."

 

"Bár úgy fejeztük be a téli átigazolási idõszakot, hogy nem igazoltunk új játékost, ez azért volt, mert már korábban megfelelõen erõsítettünk, így nem volt szükség különösebben vészhelyzet megoldására."

 

"Érdeklõdtünk egy játékos iránt, és úgy gondoltam, megvan rá az esély, hogy sikerült hozzánk csábítani, de a másik érintett fél nem állt készen az ügylet nyélbe ütéséhez, úgyhogy ezt az ügyet jegelnünk kell nyárig."

 

Szerinted ki lehet Sir Alex Ferguson titokzatos kiszemeltje?

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!