Nani: Rooney vissza fog térni legjobb formájához

A Manchester United korábbi szélsõje, Nani bízik abban, hogy Wayne Rooney-nak sikerül visszatérni legjobb formájához.


Rooney helyét az idei kezdõcsapatban nagyon sokan kérdõre vonják, köztük a szurkolók is, akik szeretnék, ha Mourinho kivenné õt a kezdõbõl.

Az angol válogatott csapatkapitánya a Northampton Town elleni 3-1-es Ligakupa siker során sem tudott lenyûgözõ teljesítményt nyújtani a hét közepén annak ellenére, hogy ezúttal csatárként kapott szerepet.

Nani, aki nyolc szezont töltött az Old Traffordon 2007 és 2015 között, hiszi, hogy Rooney képes lesz visszatérni legjobb formájához.

"Rooney egy különleges játékos. Erõs, fantasztikus minõség jellemzi, remek lövõtechnika, a pályán való látása is megvan - nagyon intelligens" - mondta Nani az Omnisportnak. "Élvezettel játszottam vele. Õ egy olyan játékos, aki nagy részét képezi a Man Unitednek. Lehetõsége volt ebben elõrelépni és felépíteni a történetét."

"Ha folytatja a magas szinten való játékot, a legjobb lehet ott."

 

 

 


Rooney nem az egyetlen játékos, aki az elmúlt hetekben formaingadozással küzd, a Juventus-tól érkezett világrekord igazolás Paul Pogba sem tudta még lenyûgözni a publikumot.

Nanit "kissé meglepte", hogy Pogba visszatért: "Nagyon sok klub szerette volna õt leigazolni, nagyon sok pletyka keringett más klubok érdeklõdésérõl is."

"Amikor visszament, én boldog voltam. Jól ismeri a klubot és a csapat egy csillagává fog válni."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!