Bailly izgatott

A Zorya Luhansk vendégjátékával visszatér az Európa-liga küzdelemsorozata az Old Traffordra, Eric Bailly pedig már nagyon várja a pillanatot, hogy pályára léphessen, miután a Manchester United európai kalandjait követve nõtt fel.


Az augusztus hónap legjobb Vörös Ördögének választott játékos nagyszerûen kezdte meg manchesteri karrierét, és várhatóan kezdõként lép majd pályára az ukrán ellenféllel szemben is, akik az A-csoport nyitófordulójában 1-1-es döntetlennel kezdtek Robin van Persie Fenerbahceje ellen. Bár a ma esti ellenfél nem tartozik az európai kupaporond legismertebb csapatai közé, Bailly motiváltan készül ellenük, különösen a Feyenoord ellen elszenvedett 1-0-s vereséget követõen.

 

"A tv-ben mindig követtem a Manchester Unitedet, amikor a Bajnokok Ligájában szerepeltek" - kezdte Bailly a MUTV-nek.

 

"Ez most egy kicsit más, hogy az Európa-ligában szereplünk, de biztosan minden tõlünk telhetõt meg fogunk tenni azért, hogy újabb gyõzelemmel örvendeztessük meg szurkolóinkat. Nagyon izgatott vagyok és már nagyon várom a csütörtök esti összecsapást."

 

"Ebben a kupasorozatban nincsenek gyenge csapatok, mindenki minõséget képvisel. Ha megnézzük a legutóbbi mérkõzésünket a Feyenoord ellen, az megmutatta, hogy különös figyelmet kell szentelnünk minden egyes csapatnak. Ezúttal mindent megfogunk tenni, hogy gyõzzünk az Old Traffordon. Óvatosnak kell lennünk a Zoryaval szemben, mert a Fenerbahce ellen elért döntetlenjük nagyon jó eredmény. Az Old Traffordra pedig úgy fognak érkezni, hogy gyõzni akarnak. Keményen edzettünk a héten, hogy felkészüljünk erre a mérkõzésre, és hiszünk benne, hogy sikerül is majd nyernünk."

 

Annak ellenére, hogy Bailly még csak 22 éves, kevesebb mint 100 professzionális szinten megvívott mérkõzéssel, már elég szép tapasztalatokra tett szert az Európa-ligában, miután az elõzõ kiírásban egészen az elõdöntõig menetelt korábbi klubjával, a Villarreallal. A döntõben vereséget szenvedett Liverpool ütötte el õket a bázeli döntõtõl, de most abban reménykedik, a Uniteddel tovább tudnak majd menetelni.

 

 

"Nagyon különleges volt számomra az elõdöntõben játszani, ugyanis ez volt az elsõ alkalom számomra, hogy egy ilyen kupasorozatban ennyire messzire jutottam" - tette hozzá.

 

"Most már több tapasztalattal rendelkezem, már második éve játszom ebben a sorozatban, ez pedig remélem a segítségemre lesz."

 

"Ha csapatként továbbra is keményen tudunk dolgozni, és fenntartjuk a jelenleg a csapatnál uralkodó hangulatot, akkor reményeim szerint sikerül legalább ugyanilyen, vagy akár még messzebbre is jutnunk, és trófeával haza térnünk. Azonban elõször lépésrõl-lépésre kell gondolkodnunk, és minden mérkõzésre megfelelõen felkészülnünk. A következõ mérkõzésre szabad csak koncentrálnunk, aztán meglátjuk majd mit hoz a jövõ."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!