A legendák nagy reményeket fûznek Rashfordhoz

Marcus Rashford nyerte a szeptember Hónap Legjobb Játékosa díját, miután már így is sok elismerést bezsebelt, nem meglepő tehát, hogy izgatottak az emberek, merre is tart a Vörös Ördögök és az angol válogatott fiatal csatárának jövője.


Robin van Persie, Michael Owen, Alan Shearer, Matt Le Tissier és Emile Heskey mindent tudnak a góllövés művészetéről és a szerda esti Legends of Football vacsorarendezvény előtt exkluzív interjút adtak a ManUtd.com-nak és az MUTV-nek.

 

A United akadémiájának vezetője, Nicky Butt szerint Rashford páratlan tehetség, ezt nyilatkozatában is elmondta: "Ő a mi akadémiánk felemelkedő csillaga lehet."

 

Hozzátette még, hogy kíváncsian várja, hogyan fog szerepelni Anglia válogatottjának színeiben a következő napokban...

 

Robin van Persie:
"Marcus számomra egy nagyon különleges játékos. Olyan képességei vannak, amilyenek csak neki lehetnek. Hatalmas sebességgel és igen jó technikával játszik, mindig arra fókuszál, hogyan lőhetne gólt. Nagyon jó játékos, nagy jövőt jósolok neki."

 


Nicky Butt:
"Marcus egy hihetetlen játékos. Nagyszerû focista, de még nagyon hosszú út áll elõtte és ezt õ is tudja. Egy kivételes dolog az amit birtokol, nagyszerû karakter, kiváló személyiséggel, õ lehet a mi akadémiánk felemelkedõ csillaga. Jó érzés, hogy olyan játékosunk van, mint Marcus és még sok hozzá hasonlóan jó fiatal áll rendelkezésünkre, kivétel nélkül jó srácok egyenesen az akadémiáról, azt gondolom, hogy ez egy nagyszerû dolog."


Alan Shearer:
"A Unitednél mindenki dicséri õt. Fantasztikus tehetség rengeteg energiával. Egyáltalán nem befolyásolja az a tény, hogy egy ilyen nagy klubnál játszhat, megkapta az esélyt és õ egyszerûen élt is vele. Minden csatár arra törekszik, hogy gólt lõjön és õ megmutatta, hogy erre képes is. Félelmetesen gyors és látszik, hogy nagyszerûen használja ki saját lehetõségeit, annak ellenére, hogy még nagyon fiatal. A jövõ nagyon érdekes lehet az õ és csapata számára és remélem hogy kezdõ lesz Anglia csapatában és szerez néhány gólt is."

 

Emile Heskey:
"Nagyra értékelem õt. Furcsa, mert általában nem látni hozzá hasonló fiatal sráctól, hogy ilyen rövid idõ alatt ilyen utat járjon be...a debütálását követõen. Õ volt a legjobb a pályán azt követõen hogy beállt, majd gólt is szerzett. Látszik, hogy mindent el akar érni, amit lehet és folyamatosan megy elõre. Jó érzés olyan arcot látni, mint az övé, de még nagyon sok munka áll elõtte. Õ csak egy fiatal, mégis látszik, hogy mennyi esze van, nagyon gyorsan és nagyon jól megérti a játékot. Érdekfeszítve nézed azt amit csinál, mert látszik rajta, mennyire intelligens focista. Az egyik legjobb menedzser kezei alatt pallérozódik, ami nagy segítség lehet neki a jövõben."

 

 

Matt le Tissier:
"Úgy gondolom, Marcus Rashford meg fogja hódítani a világot képességeivel. Abból amit eddig láttam rövidke karrierébõl, bebizonyította számomra, hogy azzal a minõséggel, amivel rendelkezik, hamarosan a profik élén fogja találni magát. Micsoda nagyszerû játékos és mennyire szerethetõ az, hogy képességei ellenére a földön jár. Szeretem, azt ahogyan beszél az interjúk alatt, ez a szimpatikus fiatal folyamatosan szerényen nyilatkozik, ami igen fontos a mai idõkben."

 

Michael Owen:
"Remélhetõleg továbbra is bírni fogja a rá nehezedõ nyomást. Képes a földön járni, mindig érdekes megfigyelni, hogy az emberek hogyan élik meg a debütálásukat. Furcsa körülmények között kerülhetett vissza a pályára, miután Anthony Martialt egy sérülés hátráltatta, szóval nem tölthetett a kezdõ csapatban annyi idõt, amennyit szeretett volna, mikor ilyen történik, neked csak menned kell és azt kell tenned amit a legjobban tudsz. És õ nem nézett vissza. Mikor az életedben mindennél fontosabb tapasztalatot szerzel, az neked önbizalmat ad: 'Megtudom csinálni.' A Unitedben nagyon nehéz játszani, mivel mindig komoly harcok vannak a kezdõbe jutásért, de õ különösen jól kezelte ezt eddigi rövidke karriere során. Csak remélhetjük, hogy folyamatosan fejlõdni tud és nagyszerû játékos válhat majd belõle az évek alatt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!