Nedved bánja, hogy nem játszott a Unitedben

A Juventus korábbi középpályása, Pavel Nedved felfedte, bánja, hogy karriere során nem játszhatott a Manchester Unitedben.


A 44 éves Nedved 91 alkalommal szerepelt a cseh válogatottban, játszott a Sparta Prágában, a Lazioban és a Juventusban is. Háromszor is szerepelt a Vörös Ördögök ellen, õ azonban szívesen viselte volna a United mezét.

Tekintve, hogy baloldali középpályás volt, Sir Alex Ferguson számára nem volt prioritás a posztra játékost igazolni, hiszen Ryan Giggs megszilárdította helyét azon az oldalon, azonban Nedved, aki most a Juventus alelnöke, sokszor eljátszott az Old Traffordra igazolás gondolatával.

"Hogy megbántam-e valamit?" - mondta a cseh Idnes újságnak. "Azt, hogy sosem játszottam a Manchester Unitedben. Ezt válaszolnám a kérdésre. Sosem érdeklõdtek irántam, csak a Chelsea."

 

 


"Nagyon tetszett a Paul Scholes és Ryan Giggs fémjelezte generáció, csodáltam õket. Kicsit féltékeny voltam Karel Poborsky-ra, aki játszott Manchesterben és nagyszerû mérkõzéseket játszhatott. Tudom, hogy az ez iránt táplált szerelem még mindig ott van benne."

Nedved, aki csalódott volt, amiért 2003-ban ki kellett hagynia a Milan elleni Bajnokok Ligája döntõt az Old Traffordon, a United sztárját, Zlatan Ibrahimovic-ot külön dicsérettel illette.

"Nagyon sok csapattársam volt, és nem akarok senkit megbántani" - mondta. "Ha választanom kellene közülük egyet [hogy ki a legjobb], Zlatan Ibrahimovic-ot választanám. Õ egy olyan csatár, aki képes átvágni a védelmeket. Félelmetes ereje és magassága van, valamint kiváló technikával rendelkezik."

"Amikor a Juventus-hoz érkezett, azt mondták, hogy nem tudja a helyzeteit befejezni. Amit ma láthatsz, javarészt annak a ténynek köszönhetsz, hogy Fabio Capello az edzések után mindig tartott számára egy fél órás gyakorlatot, ahol a lövéseket gyakorolták."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!