Cantona támogatja Mourinhot

A Manchester United korábbi játékosa, Eric Cantona szerint Jose Mourinho keretével képes lesz a legnagyobb trófeákért harcolni, miután három éve nyerték utolsó bajnoki címüket.


Mióta Sir Alex Ferguson 2013-ban visszavonult a bajnokság megnyerése után, a Manchester United sorban hetedik, negyedik és ötödik pozíciókban végzett a ligában, az egyetlen jelentõs sikerük ez idõ alatt a májusi FA-kupa diadal volt a múlt szezonban.

"Ez csak a kezdet. A Manchester bajnok lehet még. Jose Mourinho egy sikeres menedzser egy sikeres klubban, melynek ebben az évben sikeres játékosai vannak" - mondta a korábbi francia válogatott a portugál napilapnak, a Publiconak szerdán.

"Azonban ez egy rettenetesen nehéz bajnokság, tele nagyszerû csapatokkal és nagyszerû menedzserekkel, mint [a Manchester City edzõje] Pep Guardiola" - tette hozzá.

 

 

 


A klub Mourinho irányításával a szezont három gyõzelemmel nyitotta, azonban ezt követõen a Manchester City és a Watford ellen is kikapott a csapat.

A United jelenleg a 6. helyen áll 12 szerzett ponttal hét fordulót követõen.

A nemzetközi szünet után a Manchester United Liverpoolba utazik, hogy megmérkõzzön riválisával az Anfield Roadon október 17-én.

Az 50 éves Eric Cantona négy bajnoki címet nyert a Uniteddel mielõtt 1997-ben a visszavonulás mellett döntött egy színes karriert követõen, mely során az Old Trafford kultikus figurájává vált.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!