Miért vált hõssé O'Shea?

A pontosan 17 évvel ezelõtt debütáló John O'Shea egyik emlékezetes pillanata 2007 márciusában volt, amikor az Anfielden drámai pillanatban szerzett gyõztes gólt, amelyre a szurkolók mindig szívesen emlékeznek vissza.


A United tíz emberre fogyatkozott a találkozón és rohamosan fogyott az idõ, miközben fontos volt a gyõzelem a bajnoki címért folytatott harc miatt. Ekkor jött O'Shea és megszerezte legemlékezetesebb találatát, amivel a Vörös Ördögök legyõzték a Liverpoolt.

 

Az ír játékos 1999. október 13-án mutatkozott be a Manchester United elsõ csapatában. A gárda ekkor az Aston Villa ellen játszott a Ligakupában, és bár a találkozó 3-0-s vereséggel zárult manchesteri részrõl, ez egy remek pályafutás kezdetét jelentette.

 

 

A 35 éves labdarúgó öt évvel ezelõtt távozott az Old Traffordról és írt alá a Sunderlandhez, miután 393 alkalommal húzta magára a United mezét és számos trófeához segítette a klubot. A liverpooli gólja mellett más emlékezetes pillanatokat is láthattak tõle a szurkolók, mint például 2003-ban, amikor a Real Madridban játszó Luis Figónak adott kötényt, vagy két évvel késõbb, mikor zseniális átemeléssel szerzett gólt az Arsenal elleni meccsen, de mondhatni a Tottenham elleni játékát, amikor kapusként is kellett bizonyítania Edwin van der Sar sérülését követõen.

 

Boldog évfordulót, Sheasy és köszönjük az emlékeket!

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!