Scholes utódját keresik a Vörös Ördögök

Sokak dobálóznak nevekkel, kit kellene igazolni. Egyesek szerint fiatalokat kellene beépíteni a csapatba, mások szerint már bevált, akár drága csillagokat szerezni.


Mindkét verzióra jelentek meg hírek a sajtóban, lássuk, kiket figyel a média szerint a United, hogy Scholes helyét be tudja tömni.


Mario Goetze

A Daily Mail információja szerint a a Manchester United nyáron mindenképp versenybe száll a 18 éves német válogatottért. A korábbi német válogatott, Matthias Sammer szerint Goetze jelenleg Németország egyik legnagyobb tehetsége.

 


Mario 2009 novemberében került az elsõ csapathoz, idén már alapembernek számít a német listavezetõnél, ám a Daily Mail szerint a Borussia Dortmund 10 millió font ellenében megválna játékosától.

Korábban is szóba került már a fiatal német neve az Old Traffordon, akivel pótolhatnák a még mindig nem hosszabbító Paul Scholest.


Daniele De Rossi

Egyes információk szerint a Manchester United meglepetésre készül, és a Serie A-ban szereplõ Roma, valamint az olasz válogatott csillagát, Daniele De Rossit szeretné megszerezni a nyáron.

A Roma új amerikai tulajdonosai és a klub szurkolói abban reménykednek, hogy sikerül egy sikeres csapatot felépíteniük az Örök városban, ennek érdekében nem szeretnének megválni a csapatkapitányuktól, akinek vezetõi és pályán mutatott képességei nagyban segíthetnék a Unitedet is.

 


Azonban Ferguson - bármennyire nem akarja a Roma eladni - úgy tûnik megpróbál mindent, hogy megszerezze az olasz kiválóságot. Akár a 40 millió eurós vételi árat is kifizetné, de olyan opcióról is szó esett, hogy bizonyos pénzösszeg mellé Federico Macheda és Anderson játékjoga kerülne a Romához a 27 éves középpályásért cserébe.


goal.com és Daily Mail

 

 

Szerinted melyik megoldás lenne jobb a Unitednek?
 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!