Van Persie élvezi a különleges alkalmat

Robin van Persie elmondta, "különleges alkalom" lesz számára visszatérni az Old Traffordra csütörtök este, és a Manchester United korábbi csatára elmondta, várja már, hogy "otthon" játszhasson.


A holland csatár visszatér Manchesterbe jelenlegi csapatával, a török Fenerbahcéval az Európa-liga A jelû csoportjának küzdelme során.

Van Persie, aki 105 mérkõzésen 58 gólt szerzett a Vörös Ördögök mezében, nem rég a Legends of Football eseményen nyilatkozott az MUTV-nek, és elmesélte, mennyire izgatottan várja már, hogy visszatérhessen régi klubjához.

 

 

 


"Ez egy különleges alkalom lesz és egy különleges mérkõzés számomra" - jelentette ki. "Tudom, hogy a Manchester United a Bajnokok Ligájában szeretne szerepelni, azonban most itt szerepelnek, és számomra ez egy nagyon különleges Európa-liga csoport. Az elmúlt meccsen elsõ csapataim egyike, a Feyenoord ellen szerepelhettem, és most a United következik. Igazán várom már."

"Most a Fenerbahce színeiben játszom, és jó eredményt akarok elérni a csapatomnak, de természetesen nagyon különleges lesz 'otthon' [az Old Traffordon] játszani egy nagyszerû stadionban, nagyszerû szurkolók ellen, és egy nagyszerû klub ellen."

"Kemény mérkõzésünk lesz ellenük. A United a párharc favoritja, de sosem tudhatod, hogy mi történik. Alapvetõen egy kellemes estére számítok, és arra, hogy élvezni fogom ezt az egész élményt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!