Van Persie felfedte távozásának okát

Robin van Persie elárulta, könnyen megeshet, hogy még mindig a Manchester Unitedban futballozna, ha még most is Sir Alex Ferguson lenne a klub menedzsere.


A csatárt Ferguson 2012-ben szerzõdtette és elsõ szezonja után az év játékosának választották, miután a Unitedben 31 gólt lõve bajnoki címet ért el a csapattal.

Azonban Sir Alex szezonvégi visszavonulását követõen Van Persie formája visszaesett és 2015-ben távozott az Old Traffordról, hogy a török Fenerbahcéhoz csatlakozzon.

Mielõtt új csapatával visszatérne az Old Traffordra csütörtök este az Európa-liga keretein belül, a holland támadó felfedte, miért alakultak a dolgok máshogy, mint képzelte.

"Sosem tudjuk már meg. Az is megtörténhetett volna, hogy még a mai napig is a Manchester United labdarúgája vagyok" - mondta. "Odaigazolásomkor az volt még tervben, hogy Sir Alex még marad pár évet, azonban a futballban megváltozhatnak dolgok, nem tudod megtervezni a saját jövõd vagy a menedzserét."

 

 

 


"Ebben a világban meg kell bírkóznod a dolgok alakulásával."

Van Persie, aki 17 gólt szerzett 35 fellépése során jelenlegi klubjában, elárulta Old Traffodra való visszatérése elõtt, nem rágódik korábbi döntésén.

"Ami megtörtént, az megtörtént. Nem hiszem, hogy ebbõl nagy ügyet kellene csinálni" - mondta. "Kezet rázol, és életed egy új fejezetébe lépsz."

"Nem vagyok az a romantikus alkat, aki azt gondolja, "ez volt a nagy pillanat". Csak megteszem a dolgom és felkészülök a mérkõzésre."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!