Van Persie: Mi ez a felhajtás Rooney körül?

Robin van Persie nem érti, miért van ekkora felhajtás Wayne Rooney körül, és támogatásáról biztosította korábbi csatártársát, hogy a kispadról megerõsödve térjen vissza.


A United és az angol válogatott csapatkapitánya az utolsó négy mérkõzésén csereként állt be Jose Mourinho csapatába és a válogatottba is, utóbbi alkalommal Angliában a Szlovénia elleni 0-0-s döntetlen során. Ezek okán a média hatalmas figyelmet fordít a 30 éves játékos jelenlegi helyzetére, ami ugyanakkor nem meglepõ, tekintve hogy egyike a nagy horderejû labdarúgóknak.

12 évvel azt követen, hogy a Unitedben a Fenerbahce ellen debütálva Rooney mesterhármast ért el, most is arra törekszik, hogy játszhasson Robin van Persie csapata ellen az Európa-ligában, és a holland játékos tudja, hogy korábbi csapattársa tudja kezelni a rá irányuló figyelmet.

"Természetesen Rooney egy top játékos" - mondta Van Persie az MUTV-nek. "Õ Anglia legeredményesebb gólszerõje és nagyon sok találatot szerzett a Manchester Unitedben is."

 

 

 


"De, mint tudjuk, Rooney nagyon erõs ugyanakkor. Már egészen fiatal kora óta hozzászokott, hogy rivaldafényben van folyton. Meg fog bírkózni ezekkel a dolgokkal. Egy karrier során vannak hullámhegyek- és völgyek, de Wayne mindig megtaláltak a kifelé vezetõ utat."

"Manapság a közösségi média mindent felfúj, és mindenki véleményeket közöl, korábbi játékosok, és szinte bárki, mindenki kifejti a véleményét. Mindenki errõl beszél, és sokkal nagyobb ügyet csinálnak belõle, mint amekkora az valójában."

"A karriered bármely periódusában olykor a padra fogsz kerülni. Ez teljesen természetes egy hosszú szezon során, különösen Angliában, ahol nagyon sok mérkõzés áll egy csapat elõtt. Nem értem, mire ez a felhajtás. Úgy gondolom az emberek tényleg nagyobb ügyet csinálnak belõle, mint amekkoráról szó van."

"Az emberek a szenzációt keresik, és azt, ami a legtöbb esetben nem is valós. Wayne tudni fogja, hogyan kezelje ezt, és a csúcson fog kitörni ebbõl."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!