Evra elképesztõ sztorijai Tevezrõl

A szerdai mérkõzés elõtti hivatalos programfüzetben a klub legendája, Patrice Evra emlékezett vissza a 2010-es, City elleni nyertes elõdöntõre és mesélt barátjáról, egykori csapattársáról, aki akkor már a riválist erõsítette.


A párharc egyik feledhetetlen pillanata a francia számára az, hogy barátja és korábbi csapattársa a Manchester Cityhez igazolva azon az estén szembenézett volt együttesével, mely egy nagyon egyedi és ritka betekintést nyújt az ellentmondásos transzferbe. Következzen Evra visszaemlékezése...


Amikor Tevez a vöröst kékre cserélte
"Carlos Tevez közeli barátom volt. Azonban nem igazán voltam elégedett azzal, hogy 2009-ben a Manchester Cityhez igazolt. Igazán bosszantott a dolog, hiszen õ egy nagyszerû játékos volt. Minden történetnek két oldala van, én ezt megértem és a futball olykor bonyolult tud lenni, de nem igazán tetszett, amikor azon a nagy hirdetõplakáton szerepelt a képe "Üdvözlünk Manchesterben!" felirattal azt követõen, hogy a Cityhez igazolt, és ezt el is mondtam neki. 'Carlito!' - mondtam. 'Mit csinálsz? Ez a mez nem te vagy! Voltam a házadban és a biliárdasztalod mellett még mindig van egy kép rólad, amelyen United mezben vagy! Vörös vagy! A szíved mélyén tudod, hogy egy Vörös vagy."

 

 

 


Sir Alex haragját kockáztatva
"Viccelõdtünk kicsit, közeli barátok maradtunk és Mr Ferguson ennek nem mindig örült, különösen akkor nem, amikor egy étterem elõtt készült képet meglátott rólunk az újságban. Nem szerette volna, ha a játékosai a City futballistáival társulnának, akik akkoriban nagyon sokat erõsödtek, de én nem csak futballista vagyok, hanem egy olyan ember is, aki hûséges a barátaihoz és Carlito a barátom volt."

Barátok és ellenségek egyszerre
"'Figyelj ide, Carlito' - mondtam. 'Barátok vagyunk, de ne próbálkozz be és ne légy velem kedves. Ne rázz velem kezet azt gondolva, hogy minden rendben lesz köztünk.' Nevetett. Azt mondta, a City ki fogja ütni a Unitedet, de szerintem mélyen belül még mindig nagy vonzalmat érzett a United iránt. Egyszer azt mondta nekem, hogy örökké tisztelni fogja a United drukkereit. Tudom, hogy jól teljesített a Cityben, tudom, hogy nagyszerû játékosuk volt, de Premier League-t és Bajnokok Ligáját is nyert a Uniteddel, a világ legjobb csapatában játszott. Mindezt nem felejthette el csak úgy."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!