Jó formában a Marseille

Nézzük milyen a hangulat jelenleg a soros BL riválisnál.


 

Didier Deschampes fiai az utolsó 5 találkozójukon veretlenek maradtak és egy idegenbeli 4 meccses gyõzelmi sorozattal újra esélyesek arra, hogy megvédjék bajnoki címüket.

 

A legutolsó siker értékét növeli, hogy a házigazda Sochaux büszkélkedett eddig a legjobb hazai mérleggel a Ligue 1-ban. A 2-1-es gyõzelembõl oroszlánrészt vállalt a duplázó Andre-Pierre Gignac.

 

 

 

 

Gignac, akit tavaly nyáron a Liverpool-al is szóba hoztak mielõtt a Marseille-be igazolt volna a Toulouse-tól ezzel 5 gólos az idei kiírásban. A Dédé becenevû támadó azonban duplája ellenére is eddig elmaradt a várakozásoktól. Jean-Pierre Papin, a klub egykori legendája nyíltan kritizálta is ezért:

 

„Dédé játéka számomra érthetetlen, teljesen máshogy játszik, mint korábban. Amikor lõni kéne, akkor passzol, amikor passzolni kéne akkor lõ. Túl sokat akar vállalni. Teljesen más volt a helyzet Toulouse-ban, ott 9 játékos dolgozott alá. Amióta a Marseille-be igazolt elveszítette könnyedségét és egyszerûségét, túl kiszámítható lett a játéka.”

 

Kérdés persze, hogy melyik Gignac fog kifutni a pályára jövõ hét szerdán a Velodrome-ban, illetve a visszavágón az Old Traffordra.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!