Lingard: Jó helyzetben a United

A Manchester United szélsõje, Jesse Lingard hiszi, hogy még rengeteg keresnivalójuk akad az Európa-liga A-csoportjában, amikor csütörtökön este a Feyenoordot látják majd vendégül az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök jelenleg a harmadik helyet foglalják el csoportjukban, de két mérkõzéssel a csoportkör zárása elõtt csak egy pont választja el õket az elsõ helytõl, az Arsenal elleni hétvégi frusztráló 1-1-es döntetlent pedig szeretnék egy fontos gyõzelem megszerzésével feledtetni.

 

"Szerintem továbbra is jó helyzetben vagyunk és nagyon közel vagyunk a csoport elsõ helyéhez" - kezdte Lingard a United Reviewnak.

 

"Ha gyõzni tudunk csütörtökön, akkor szerintem nagyon jó eséllyel pályázhatunk a továbbjutásra és a csoportelsõségre."

 

A Feyenoord ellen kötelezõ lesz gyõznie José Mourinho legénységének, de Lingard biztos benne, hogy revansot tudnak venni a hollandokon szeptemberi 1-0-s vereségükért, és pozitív eredményt lesznek képesek elérni hazai környezetben, azt követõen hogy a Zorya és a Fenerbahce már aldozatukul esett az Old Traffordon.

 

 

"Természetesen képesek vagyunk begyûjteni a három pontot, különösen otthon játszva" - folytatta Jesse.

 

"Mögöttünk állnak majd a szurkolóink, akik támogatnak minket, de emellett kulcsfontosságú lesz az is, hogy a jó eredmény elérésének céljával lépjünk pályára."

 

"Az elsõ, rotterdami mérkõzésen nem jutottam szerephez és csak tv-n követtem az eseményeket. Kemény meccsnek tûnt, de most a legfontosabb dolog, hogy talpra álljunk és a klubhoz kötõdõ minden egyes ember örömére megnyerjük ezt az összecsapást."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!