Az én Unitedem: Rick Astley

A közelmúltban Rick Astley énekes és egyben United szurkoló ellátogatott az Old Traffordra, ahol interjút is adott az Inside Unitednek.


A lapban olvasni arról, miért épp a United a kedvence, hogyan táncolt együtt - ha csak egy videó erejéig - Pogbával és miért is fontos játékos Zlatan.

 

Miért épp a United?
Fiatal srác voltam, amikor elkezdtem a csapatnak szurkolni, köszönhetõen annak, hogy a bátyám is nagy fan volt. Newton-le-Willows-ból származom, ami nincs messze az Old Traffordtól, de közel van Liverpool is, de mivel bátyám a Vörös Ördögöknek szurkolt, így valahogy beleestem én is. Aminek nagyon örülök.

 

Melyik volt az elsõ meccsed az Álmok Színházában?
Arsenal ellen volt és már idõsebb voltam, hiszen a zene minden idõmet lekötötte fiatalabb koromban és az volt az elsõ szenvedélyem. Arra emlékszem, hogy borzalmasan játszottunk, kikaptunk és Peter Schmeichel csúnya sérülést szedett össze, talán a combizma szakadt el. Remélem, hogy a jövõben sokkal több emlékezetes látogatásom lesz itt!

 

Melyik volt a legszebb pillanatod manchesteri szurkolóként?
Amikor megnyertük a Bajnokok Ligáját a Bayern München ellen. Otthon néztem a meccset a feleségemmel, aki egyébként dán, és nagy United drukker Peter Schmeichel miatt. Amikor a Bayern belõtte a gólját, utána nem tudtam leülni és emlékszem, járkáltam a szobában végig. A feleségem folyamatosan mondogatta, hogy 'nyugodjak le, mindig van remény' és mint tudjuk, ez volt a leghihetetlenebb meccs, amit valaha láttál. Nem hiszem, hogy volt valaha másik meccs, amit jobban gyûlöltem volna, majd megszerettem, mint azt. Istenem, micsoda mérkõzés volt!

 

Kedvenc játékosod?
Hûha, ez nagyon nehéz kérdés, nagyon sokan vannak...ez olyan, mintha azt kérdeznéd, melyik gyereked a kedvenced. [nevet] Imádtam David Beckhamet, nem csak amiatt, amit értünk tett a pályán, hanem rengeteget tett pályán kívül is, amivel rengeteg ember figyelmét fordította a United felé. Persze mindig nagy klub voltunk globálisan és kiváló nagyköveteink vannak, de úgy vélem, Beckham másmilyen erõvel segített minket. Azt is igazán szeretem, hogy nagyon szenvedélyesen beszél a Unitedrõl, még úgy is, hogy nem manchesteri születésû. Neki egy része a United, amit nagyon kedvelek.

 

 

Ha bármelyik játékossal együtt tudnál dolgozni, ki lenne és miért?
[Nevet] Az érdekes lenne. A jelenlegi csapatból természetesen Paul Pogbát mondom. A közelmúltban találkoztam vele, viccelõdtünk és megjelent egy videó, amin együtt táncoltunk. Azt is tudom, hogy Peter Schmeichel zongorázik, így talán nyithatnánk egy bárt valahol a mediterrán területen, õ zongorázna, én pedig énekelnék. Mindketten bársony zakót viselnénk...mit szólsz ehhez Peter?

 

Mit gondolsz, ki lehet ebben a szezonban az a játékosunk, aki leginkább képes megváltoztatni egy mérkõzést?
Amikor most a Unitedet nézem, azt érzem, hogy ha Zlatan a pályán van, õ elképesztõen sokat ad, nem csak a lõtt góljaival vagy hogy nagy veszélyt jelent elöl, hanem azzal is, hogy rengeteget ad ezen kívül is a csapatnak. Mint egy talizmán, és ha nála a labda, azt érzed, valami történni fog. Pokoli játékos, akiben olyan valami van, amivel alig tudsz a széken ülni.

 

Mi a legjobb abban, ha valaki United drukker?
Számomra a történelem. Ez a klub rengeteg csodás dolgot tett meg különbözõ évtizedekben és globális márkává vált, ha úgy tetszik, de mindig izgalom van a csapat körül, fõleg ha új játékos érkezik. Mindig voltak globális szupersztárjaink, de a legfontosabb, hogy volt egy Sir Alex Ferguson korszakunk és elõtte Sir Matt Busby korszakunk; ezek a dolgok arról szólnak, miként válj csapattá. Valami fura dolog van beépítve, hisz amikor belépsz ide, akkor tudod, hogy valami nagyon különleges helyen vagy és már a United játékosa vagy és itt a csapat az elsõ, nem te. Bármelyik csapat, mely jelentõs trófeákat nyert, azért tette meg, mert csapatot alkottak a tagjai. Egy maroknyi szupersztárral ezt nem tudod megtenni, egy csoport részének kell lenned, egyként kell dolgozzatok és szeretném hinni, hogy mindig ezen az úton megy majd a United.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!