Lingard: 2016 különleges volt számomra

A Manchester United szélsõje, Jesse Lingard elmondta, a 2016-os év mindig különleges lesz számára, hiszen számos csapat és egyéni siker is érte idén.


A 24 éves játékos leült az MUTV-vel, hogy a sûrû ünnepi idõszakot megvitassák, és arra is szakított idõt, hogy visszatekintsen emlékezetes 12 hónapjára az elsõ csapatban.

A legkiemelkedõbb pillanat Lingard idei évében egyértelmûen a májusi FA-kupa döntõben, a Crystal Palace ellen szerzett gyõztes találata volt. Ezt ismét egy Wembley-ben szerzett találat követte, amikor a Premier League rajtját megelõzõ Community Shields mérkõzésen a bajnok Leicester City legyõzésének volt tevékeny részese, majd elsõ angol válogatott mérkõzését is letudhatta.

"Úgy érzem jó évem volt" - mondta Jesse az MUTV-nek. "Nagyon sok örömre okot adó pillanat volt - az FA-kupa gyõzelem, az, hogy bekerültem az angol válogatott keretébe... sok dolgot értem el, és ezáltal pozitívan várhatom a 2017-es évet."

"Mindig vissza fogok emlékezni ennek az évnek a jó pillanataira és tudom, hogy ezután is jó pillanatok következnek majd. Szeretnék annyi trófeát elhódítani, amennyit csak lehet. Ebben az évben kettõt is nyertem és remélhetõleg nyerni tudok majd még egy párat."

 

 

 


Lingard elégedett az általa mutatott fejlõdéssel, és miután a közelmúltban jó sorozatot futott a United, reméli, hogy a 2017-es év is legalább olyan, ha nem emlékezetesebb lesz majd.

"Ha a srácok összefognak, és megnyerjük azokat a mérkõzéseket, melyeket meg kell nyernünk, akkor nem látom az okot, miért ne lehetnénk ott májusban a bajnoki címért folyó harcban" - folytatta.

"Most ráleltünk a meccs-ritmusunkra. Nagyon sok játékos kiveszi a részét és segít nekünk megnyerni a mérkõzéseket. Úgy gondolom, hogy a védelmünk nagyon jól mûködik, különösen az utóbbi három vagy négy mérkõzésen. Ezt a karácsonyi idõszak alatt is folytatnunk kell, és ha képesek leszünk erre, azáltal januárban nagyon jó pozícióba kerülhetünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!