Stam nagyszerû fogadtatásban fog részesülni

Jaam Stamot fantasztikus fogadtatásban fogják részesíteni a Manchester United szurkolói, amikor a Reading menedzsereként most szombaton visszatér az Old Traffordra, állítja Steve Coppell.


A Championshipben jól szereplõ Reading szombaton az FA-kupa 3. fordulójában látogat Manchesterbe, hogy megmérkõzzön José Mourinho legénységével.

 

A Vörös Ördögöknél legendának számító Stam hat trófeát nyert a klubbal - köztük az 1999-es emlékezetes Triplázást - ott eltöltött három éve során, mielõtt 2001-ben eladták volna a Lazionak, miután összetûzésbe keveredett menedzserével, Sir Alex Fergusonnal az életrajzi könyvében írtak okán.

 

Azonban a Manchester United egykori szélsõje, Steve Coppell meggyõzõdéssel állítja, az Álmok Színházának közönsége ki fogja mutatni elismerését a korábbi holland válogatott felé, amikor visszatér egykori klubjához, elõször egy vendégcsapat menedzsereként.

 

"Fantasztikus lesz Jaap számára, hogy visszatérhet, és nagy örömmel fogják fogadni" - kezdte Coppell a Sky Sportsnak.

 

 

"A United tábora soha nem feledi el korábbi játékosait. Mindig megemlékeznek róluk és elismeréssel köszöntik õket, így biztos vagyok benne, hogy Jaapra is, mint a Manchester United család tagjára gondolnak."

 

"Természetesen ez sok-sok szempontból nagyon fontos mérkõzés lesz számomra" - tette hozzá Coppell, aki 2009-ig, hat éven keresztül volt a Reading menedzsere.

 

"Parádés nap lesz ez a Királyiak számára. A Reading jelen pillanatban olyan futballt játszik, amely egyre sikeresebb, ennek köszönhetõen pedig jó helyen állnak a Championshipben is."

 

"Emellett úgy tûnik, a United is kezdi megtalálni a siker receptjét ebben a szezonban, de számomra soha nem volt kérdéses, hogy José képes lesz erre."

 

"Ez egy olyan sorozat, amely nagy sikerrel kecsegtethet a Manchester United számára, a Readingnek pedig lehetõséget biztosít, hogy meglepje az embereket és nevet szerezzen magának."

 

"Igazi banánhéj lehet ez az FA-kupában a Manchester Unitednek, amelyen nagyon könnyen el lehet csúszni, úgyhogy mindenképpen ígéretes összecsapás elébe nézünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!