Mourinho: Jaap Stam egy nagyon jó edzõ

Jose Mourinho a legtöbb szurkolóhoz hasonlóan, nagyon elismerte Jaap Stam egykori játékos karierrjét, azonban elismerõen beszélt a holland edzõi munkájáról is.


Stam júniusban került a Reading élére és jelenleg harmadikok a Championship tabelláján, 24 fordulót követõen.

 

A Reading szombati FA-kupa látogatása nem sikerült valami fényesre, ugyanis egy 4-0-ás zakóval távoztak haza az Álmok Színházából. Jose Mourinho viszont alaposan megfigyelte a játékukat és úgy vélte, hogy a Stam irányította alakulat sokkal jobban játszik, mint néhány jelenlegi Premier League csapat.

 

 

A meccs elõtt Mourinho interjút adott a MUTV-nek, ahol az egykori védõrõl is elismerõen beszélt.

 

"Jaap boldogabb lesz, ha azt mondom, hogy nagyon jó menedzsernek tûnik, hisz a játékos karrierjét már mindenki elismeri."

 

"Az embereknek nem kell mesélni, hogy elmékezzenek rá, milyen erõs és jó játékos volt, valamint, hogy milyen sikeres karriert ért el."

 

"Õ még az edzõ karrierjének a kezdetén jár és fontos lehet számára az elemzésem, amelyrõl azt tudom megállapítani, hogy a Reading nagyon jól játszik. Nincsenek nagy nevek a csapatba, mint más Championship csapatnál, mégis jó a játékuk."

 

"Stam a Championshipbe érkezett, amely nagyon nehéz kihívás volt. Játékosként és edzõként is az egy nehéz bajnokság. A múlt héten három vagy négy találkozójukat is megnéztem és kielemeztem a játékukat. Még egyszer mondom, amit mutatnak a pályán az egy kiváló menedzser nélkül nem valósulhatna meg."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!