Stam imádja a United szurkolóit

A Manchester United korábbi sztárja, Jaap Stam elismerte, imádja a Vörös Ördögök szurkolóit, miután immáron már a Reading menedzsereként térhetett vissza az Old Traffordra.


A várakozásoknak megfelelõen a holland menedzser remek fogadtatásban részesült a szurkolóktól, ahogy a játékoskijáróból elsétált a kispadokig, immáron a Reading menedzsereként az FA-kupa harmadik fordulójának mérkõzésén.

Stam a Championship harmadik helyén tanyázik együttesével, és nem titkolt céluk, hogy a következõ szezonban már a Premier League-ben szerepelhessenek, eddigi teljesítménye pedig remek edzõi munkáról tesz tanúbizonyságot, mely Jose Mourinho dicséretét is kiváltotta pénteken.

 

 

 


A középhátvéd 2001-ben távozott a Unitedtõl, miután mindhárom szezonjában bajnoknak mondhatta magát, és emellett az 1999-ben Triplázó csapat tagja is volt, azonban ezúttal csapata 4-0-s vereséget szenvedett a végig jól teljesítõ Vörös Ördögöktõl.

"Imádom a szurkolókat" - mondta Stam a mérkõzés után az MUTV-nek.

"Természetesen boldog vagyok amiatt, amit ma tettek és ahogy fogadtak engem. Remek idõszakot töltöttem el itt, imádtam a Unitednél eltöltött idõmet, és imádom a szurkolókat, szóval mindig nagyszerû visszatérni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!