Wes Brown: Ibrahimovic kora nem akadály

Wes Brown, a Manchester United korábbi védõje szerint egyáltalán nem meglepetés, hogy Zlatan Ibrahimovic a szóbeszédek szerint kétéves szerzõdést köthet a klubbal, ugyanis a svéd csatár nagyszerû formának örvend.


A 35 éves támadó nyáron 12 hónapos szerzõdést kötött a Uniteddel mely további egy éves opciót foglal magába, és Jose Mourinho már kijelentette, a szerzõdés kiterjesztése "nem okoz majd problémát", azonban az újságok most arról írnak, hogy az opcionális egy éven felül további egy évvel meghosszabbítanák a szerzõdését.

Ibrahimovic 19 gólnál jár már a szezonban és 37 éves lenne a lehetséges kontraktusa lejártakor, azonban Brown, aki ötször hódította el a Premier League trófeáját a Uniteddel, elmondta, Zlatan jelenlegi formája teret ad ezeknek a pletykáknak és ragaszkodott hozzá, hogy a kor egyes játékosok számára nem jelent semmiféle akadályt.

"Nem gondolnám [hogy akadály lenne az életkora]. Olykor vannak ilyen játékosaid, akiknek a hozzáállása és a koncentráltsága páratlan - õ szeretne a lehetõ legjobb lenni mindenben, amit csinál" - mondta Brown a Premier League Daily-nek. "Õ bizonyítja ezt jelenleg azzal, ahogyan játszik, valamint a góljaival és láthatod ennek hatását a csapaton."

"Karrierje során folyton ezt tette és nem most fog leállni."

"Akkor fog csak leállni, amikor már nem tudja majd tovább csinálni, amint nem lõ majd gólokat és tudja, hogy már nem ugyanaz, mint régen. Viszont õ a legjobb szeretne lenni és úgy vélem jelenleg ezt bizonyítja is. Az új szerzõdésrõl való beszédtéma azt hiszem senkit sem lep meg."

 

 


Marcus Rashford elmondta, hogy Ibrahimovic-csal együtt játszani "felbecsülhetetlen" neki és a többi fiatal játékosnak a klubnál és Brown szerint a korábbi AC Milan és Barcelona csatár erõs személyisége az, amely hiányzott az elmúlt pár évben volt csapatából.

"Mikor még ott játszottam, megvoltak a csatáraink, akik a kapuba juttatták a játékszert, szóval a csapatot átjárta az önbizalom. Ha jól kezdted el a játékod, és elõre juttattad nekik a labdát, tudtad, hogy elöl õk majd elvégzik a feladatot" - mondta.

"Ez most ismét átjárja a csapatot, õ ezt remekül viszi véghez jelenleg, és úgy tûnik, hogy mindenki számára õ a példa."

A United hatodik a bajnoki táblázaton, azonban a múlt vasárnapi, Liverpool elleni 1-1 volt a csapat sorozatban 12. mérkõzése, melyen nem találtak legyõzõre, mely 2013 márciusa óta legjobb sorozatuk és Brown hiszi, hogy a félelem-faktor visszatért az Old Traffordra.

"Úgy gondolom lassan visszatér, nagyszerû sorozatot futnak jelenleg, és határozottan magasabb a félelem-faktoruk az ellenfelek szemében" - mondta.

"Jól játszanak. A menedzser ismeri legjobb hadrendjeit, legjobb játékosait, és most már azokat is, akiket kezdõként szerepeltet. Szerintem ez sokat segített. Általánosságban véve is magabiztosabbak a játékosok és Ibrahimovic is csúcsformát fut, ami nagy segítség."

"Jó irányba haladunk pillanatnyilag. Ha képesek leszünk ezt folytatni, egész biztosan ott leszünk a Bajnokok Ligája helyekért való küzdelemben. Még egy kicsi hiányzik ehhez, de ha fenntartják ezt a formát, nagy esélyük lesz rá."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!