Hivatalos: Tuanzebe hosszabbított

Axel Tuanzebe új, 2020 júniusáig szóló szerzõdést írt alá a Manchester Uniteddel, mely további egy évvel kiterjeszthetõ.


A 19 éves Tuanzebe múlt hét vasárnap debütált az elsõ csapat Wigan Athletic elleni FA-kupa mérkõzésén, miután nyolc éves kora óta végigjárta a Vörös Ördögök korosztályos csapatait.

Axel Tuanzebe így nyilatkozott a hosszabbítás kapcsán: "Mindig is Manchester United szurkoló voltam, így természetesen örömmel tölt el, hogy új szerzõdést írtam alá a klubbal. Az Old Traffordon egy FA-kupa mérkõzés keretein belül debütálni nagyon büszke pillanat volt nekem és a családom számára is."

 

 

 


"Minden egyes nap tanulok az edzéseken, és az is hatalmas élmény számomra, hogy immáron az elsõ csapattal együtt edzhetek. Szeretnék köszönetet nyilvánítani minden egyes edzõnek, akik kezei alatt dolgoztam, és különösen szeretném megköszönni a menedzsernek, hogy debütálási lehetõséget biztosított nekem ebben a nagyszerû klubban."

Jose Mourinho nyilatkozata Tuanzebe hosszabbítása kapcsán: "Axel egy nagy potenciállal rendelkezõ fiatal játékos. Felhoztuk a felnõtt csapathoz, hogy még több tapasztalattal gazdagodhasson, és rendkívül jól tudott alkalmazkodni. Örülök, hogy új szerzõdést írt alá, és amiatt is, hogy milyen fejlõdésen megy keresztül."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!