Rooney nyáron megfontolhatja az Everton ajánlatát

Wayne Rooney a szezon végén megfontolhatja, hogy visszatérjen az Evertonhoz, miután a Stolverkosok menedzsere, Ronald Koeman érdeklõdik a csatár visszaigazolása iránt.


Miután egyre-másra látnak napvilágot olyan hírek, miszerint Zlatan Ibrahimovic új, két éves szerzõdést írhat alá, illetve az Atletico Madrid sztárja, Antoine Griezmann neve is egyre gyakrabban merül fel a klubbal kapcsolatban, úgy tûnik, Rooney napjai a Manchester Unitednél a végéhez közelednek.

 

A Sky Sports News HQ úgy értesült, az Everton hivatalos formában érdeklõdött januárban José Mourinhonál arról, hogy esetleg kölcsönben megszerezzék saját nevelésû játékosukat a szezon hátralévõ részére.

 

A United akkor azonnal elutasította a megkeresést azzal, hogy a 31 éves játékos továbbra is kulcsfontosságú része elképzeléseiknek. Rooney jelenlegi szerzõdése még 16 hónapig érvényes, amely keretében heti 300 ezer fontot keres.

 

Az Everton akadémiájának korábbi sztárja, aki 16 évesen mutatkozhatott be a liverpooliak felnõtt csapatában, a nyáron megfontolhatja, hogy visszatérjen-e a Stolverkosokhoz, hiszen köztudottan nagyon erõs a kötelék közte és gyerekkori klubja között, bár érdeklõdnek szolgálatai iránt az MLS-ben és a Kínai Szuperligában érdekelt klubok is.

 

 

Tavaly augusztusi, tiszteletére az Old Traffordon rendezett gálamérkõzésén a Manchester United az Evertont fogadta, amely kapcsán akkor elmondta, csak ebben a két klubban lenne hajlandó játszani a Premier League-ben.

 

Keddi, Sky Sportsnak adott interjújában Ronald Koeman így nyilatkozott vele kapcsolatban:

"Még két-három év áll elõtte a futball legmagasabb szintjén játszva."

 

"Hogy mi fog a szezon végén történi? Nem tudom. Véleményem szerint õ az egyik olyan játékos, aki erõsebbé teheti az Evertont a mostanihoz képest."

 

"Továbbra is úgy gondolom, hogy Wayne a legmagasabb szinten játszik és jó döntést hozott azzal, hogy maradt a Manchester Unitedben és a Premier League-ben."

 

"Mindent az dönt el, mit szeretne a játékos, a Manchester United, mi ebben a projektben nem vagyunk érintettek. Bármely játékost, aki úgy érzi, hogy erõsebbé tudja tenni az Evertont, tárt karokkal várjuk a klubnál."

 

Rooney ügynöke, Paul Stretford múlt héten tért vissza Kínából, ahol úgy tudni, hogy a Kínai Szuperliga négy klubjának képviselõivel egyeztetett.

 

Esetleges Evertonba igazolásának azonban gátat szabhat egy tegnap esti esemény, ugyanis Luis Enrique bejelentette, hogy a következõ szezontól már nem irányítja a Barcelonát. Koeman pedig soha nem rejtette véka alá, hogy szeretne egyszer a Nou Camp kispadján ülni, ahol játékosként hat évig szerepelt és többek között a klub elsõ BEK-gyõzelméhez is segítette õket.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!