Korai csapathírek az Everton meccs elõtt

José Mourinho a lehetõ legerõsebb csapatával fog kiállni kedden este az Everton elleni bajnokira - ahogyan az összes hátralévõ Premier League meccsre is, amíg a legjobb négy pozíció valamelyike elérhetõ közelségben van számukra.


A hétvégi, West Bromwich Albion elleni 0-0 ellenére a Vörös Ördögök nem kerültek lépéshátrányba riválisaikkal szemben a Bajnokok Ligájába való kvalifikációért vívott harcban, miután az Arsenal és a Manchester City 2-2-es döntetlent játszottak egymás ellen.

 

"A lehetõ legerõsebb csapatunkkal, a gyõzelem megszerzéséért fogunk pályára lépni az Everton ellen" - mondta Mourinho a West Brom elleni pontosztozkodást követõen.

 

"Az Everton után a Sunderlandhez látogatunk majd, ugyanezzel a céllal. A Sunderlandet követõen jön az Európa-liga, utána pedig még nem tudom mi lesz."

 

"Akkor elõfordulhat, hogy olyan csapattal fogok kiállni a bajnokságban, amellyel a legfõbb játékosaimat az Európa-ligára tartalékolom. De mindez csak akkor fordulhat elõ, ha a következõ mérkõzéseken olyan helyzetbe kerülünk, hogy már matematikailag is lehetetlenné válik az, hogy a legjobb négy közé verekedjük magunkat."

 

"A matematika fog dönteni. Amíg matematikailag nem válik lehetetlenné, addig próbálkozni fogunk, és mivel ezen a héten még nincs Európa-liga, ezért nem kell most az európai kupaporondra gondolnunk, így ebbõl a szempontból könnyebb dolgunk van a bajnokság kapcsán."

 

"Most az Evertonnal és a Sunderlanddel fogunk majd játszani, ezek a meccsek pedig meghatározóak lesznek a jövõ szempontjából. Most csak a Premier League-re koncentrálunk és semmi másra. A Sunderland meccs után jön majd az Anderlecht elleni összecsapás. Az Európa-liga negyeddöntõ mérkõzései nagyon fontosak számunkra."

 

Mourinho elárulta, Zlatan Ibrahimovic játszhat majd a Stolverkosok ellen kedden este, miután letöltötte három mérkõzéses eltiltását, azonban hozzátette azt is, nincs arra semmilyen garancia, hogy a svéd csatár feltudta volna törni a West Brom védekezését, amennyiben õ is játszhatott volna szombaton.

 

"Voltak olyan döntetlenjeink hazai pályán, ahol Zlatan is játszhatott" - tette hozzá.

 

"Kihagyott egy tizenegyest a Bournemouth ellen, ahogyan másokhoz hasonlóan helyzeteket is."

 

"Nem mondhatom azt, hogy ha Zlatan vagy Juan Mata játszott volna szombaton, akkor nyerhettünk volna. Egyáltalán nem állíthatok ilyet. Amit egyedül állíthatok, hogy Smalling és Jones se játszott volna jobban, mint Rojo és Bailly, és Pogba illetve Herrera se lett volna jobb teljesítményre képes, mint Fellaini és Carrick."

 

 

Paul Pogba is ott volt azon játékosok között, akik a West Brom elleni bajnokit követõen az Old Trafford gyepén edzettek, Mourinho azonban nem tudta megerõsíteni a francia középpályás Everton elleni visszatérését.

 

"Nem tudok semmit Pogba kapcsán."

 

"Mata szerintem hosszú távra kidõlt, ahogyan Jones és Smalling is, de Pogba kapcsán nem tudok nyilatkozni. Nem tudom azt mondani, hogy kedden játékra alkalmas állapotban lesz, mert nem tudom, hogy így lesz-e. Szerintem a többiekkel ellentétben az õ sérülése nem lesz hosszú távú."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!